Το Mea Culpa του Μπογδάνου κάνει τζάμπα διαφήμιση στο ΚΚΕ…

Προσπαθώντας να συκοφαντήσει τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ ως εστίες υπερμετάδοσης, η σελίδα του βουλευτή της ΝΔ παραθέτει μια εξαντλητική λίστα των δράσεων του κόμματος από σήμερα ως τις επόμενες ημέρες.

Αν είστε φανατικός πασόκος κάθε απόχρωσης, βέβαιος για την ανίερη συμμαχία της δεξιάς με το ΚΚΕ, το Mea Culpa του γνωστού και μη εξαιρετέου Κωνσταντίνου Μπογδάνου έρχεται να σας δώσει την καλύτερη απόδειξη. Κι αυτό καθώς η σελίδα του κυβερνητικού βουλευτή προσφέρει απλόχερη διαφήμιση των προσεχών εκδηλώσεων του κόμματος σε όλη την Αθήνα, από σήμερα 22 Απρίλη ως και τις 25 του μήνα, παραθέτοντας έναν εξαντλητικό κατάλογο με την ώρα, το μέρος και τους ομιλητές.

Βέβαια, φροντίζει για τα μάτια του κόσμου να μας πει ότι το ΚΚΕ είναι “εκτός τόπου και χρόνου¨, κι ότι αδιαφορεί για τον αντίκτυπο και προχωρά σε μαζικές κινητοποιήσεις στην Αττική”, “αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που αυτές θα έχουν στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας”.

Είναι τόσο μετριοπαθής αυτή η φρασεολογία, που ενδέχεται ο ιδιοκτήτης της σελίδας να είναι ήδη εξοργισμένος με τις διατυπώσεις. Απουσιάζουν παραδείγματος χάριν τελείως αναφορές στη γιαγιά και τον παππού που θέλει να σκοτώσει το ΚΚΕ, όπως μας ενημέρωνε εν εξάλλω ο Μπογδάνος πριν από λίγους μήνες, μιλώντας σε εκπομπή μετά την πορεία του Πολυτεχνείου. Απουσιάζει επίσης η αναφορά στα ονόματα των διοργανωτών των συγκεντρώσεων, όπως το απαιτεί ο νέος νόμος και όπως είναι το αγαπημένο χόμπι του γαλάζιου βουλευτή.

Είναι ολοφάνερο ότι στην τελευταία σοβιετία της Ευρώπης, ακόμα και ένα οχυρό της επίδοξης alt right της χώρας μας δεν μπορεί να ξεφύγει από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Ας ελπίσουμε σύντομα ο υπεύθυνος της σελίδας να επαναφέρει τον τίμιο αγώνα για το ξερίζωμα του κομμουνιστικού μιάσματος στις ορθές ράγες, όσο πολύτιμες κι αν είναι οι ακούσιες υπηρεσίες των παρατρεχάμενών του στη διάδοση της δράσης των ιδεολογικών τους αντιπάλων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: