Το κόκκινο ψηφοδέλτιο στην Αθήνα, η απάντηση στο μαύρο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής – Το σποτ με τους νέους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης (VIDEO)

“Γιατί εμείς όταν μιλάμε για πόλη, μιλάμε για τους ανθρώπους της, αυτούς που της δίνουν ζωή!”

Ένα σποτ υψηλής αισθητικής κυκλοφόρησε η Λαϊκή Συσπείρωση, παρουσιάζοντας τους νεότερους υποψήφιους του συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ για το Δήμο της Αθήνας. Ο Αιμιλιάνο Τσάνε, η Ηρώ Μπούτα, ο Γιάννης Παντελάρος, η Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδη, ο Μιράν Αβακιάν, η Αλεξάνδρα Κοτσοφίτη εμφανίζονται στις γειτονιές και τους χώρους όπου πραγματικά ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν, γιατί, σε αντίθεση με άλλους υποψήφιους, δε θέλουν να μοιάσουν, αλλά είναι κυριολεκτικά “της διπλανής πόρτας”.

Απλά και χωρίς μεγαλοστομίες και τον υποτιθέμενο “ξύλινο λόγο” των κομμουνιστών, καλούν σε υπερψήφιση του συνδυασμού με το γαρίφαλο, γιατί είναι νέοι με κοινά όνειρα και ανάγκες με τους υπόλοιπους, που αγωνίζονται “στους δρόμους και τα γήπεδα της Αθήνας”, που “μοιράζονται τις ίδιες γειτονιές, τα ίδια θρανία, Έλληνες και μετανάστες”. Γιατί οι νέοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτή την αναμέτρηση και να δώσουν με το κόκκινο ψηψοδέλτιο στην πρωτεύουσα, απάντηση στο μαύρο των ναζί της ΧΑ. Εξάλλου όταν οι νέοι κομμουνιστές μιλούν για πόλη, δε μιλούν αφηρημένα και θεωρητικά, αλλά για τους ανθρώπους της, αυτούς που της δίνουν ζωή:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: