Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν είναι μόνο για Κνίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εντυπώσεις ενός ρεπόρτερ που πριν λίγες μέρες, επισκέφτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ δεν είναι μόνο για Κνίτες, επιβεβαιώνει με ένα βίντεο 18 λεπτών ο ρεπόρτερ του RISE TV, παρουσιάζοντας στο κοινό του καναλιού το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του καναλιού «Ο Γιώργος Πασπαράκης βρέθηκε στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον για να παρακολουθήσει -πρώτη φορά στη ζωή του- μία μέρα από το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας, που δεν στηρίζεται σε χορηγούς και που καταφέρνει να υπάρχει και να μεγεθύνεται για 45 χρόνια».

Αυτή είναι μια μικρή γεύση από το βίντεο:

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, δεν είναι μόνο για Κνίτες

Ο George Pasparakis βρέθηκε στο Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον για να παρακολουθήσει -πρώτη φορά στη ζωή του- μία μέρα από το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας, που δεν στηρίζεται σε χορηγούς και που καταφέρνει να υπάρχει και να μεγεθύνεται για 45 χρόνια.Δες το ολόκληρο 👉 bit.ly/2oZRoQe

Gepostet von RISE TV am Dienstag, 1. Oktober 2019

«Ένας τεράστιος πληθυσμός από φίλους του κόμματος και όχι μόνο, κατέκλυσε τους χώρους των εκδηλώσεων και των συναυλιών, με τον Γιώργο να μη διστάζει να πιάσει την κουβέντα σε όποιον του κινούσε την προσοχή. Υπό τους ήχους του Θάνου Μικρούτσικου, της Ματούλας Ζαμάνη, του Διονύση Τσακνή και άλλων, μας μίλησε και η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ».

Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο πατήστε εδώ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: