Το εκλεκτό πλυντήριο – Αποκαλυπτικό σποτ της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας – Ρέντη (VIDEO)

Ρίχνουμε κόκκινο στο μαύρο τους…

Εύγλωττος είναι ο τίτλος του προεκλογικού σποτ της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας – Ρέντη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ. Με ροκ διάθεση, στη μουσική επένδυση και το περιεχόμενο, το βίντεο παρουσιάζει απέριττα και περιεκτικά τα έργα και τις ημέρες του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Γιώργου Ιωακειμίδη, που αποδεικνύουν πόσο μακριά και ενάντια στις ανάγκες των πολιτών βρίσκονται ο ίδιος και ο συνδυασμός του.

Ο δήμαρχος επαίρεται για τη στήριξη πέντε κομμάτων στο πρόσωπό του, των ίδιων δηλαδή που στήριξαν τρία μνημόνια και ψήφισαν πάνω από 1000 αντιλαϊκούς νόμους. Το σοβαρότερο όμως είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στην ανοχή των ναζί, που, δια στόματος Λαγού, όπως φαίνεται στο απόσπασμα από τη βουλή που παραθέτει το βίντεο, αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους επικαλούνταν τη μαρτυρία του Ιωακειμίδη στη δίκη της ΧΑ πως “δεν προκαλούσαν κανένα πρόβλημα” στο δήμο του.

Το σποτ υπενθυμίζει πως “στα δύσκολα και στους αγώνες ήμασταν μαζί”, καλώντας το λαό της Νίκαιας και του Ρέντη να κάνει τη διαφορά και να ρίξει “κόκκινο στο μαύρο τους”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: