Θες να πας διακοπές φέτος; Στη Λούτσα τους… Αλλά όχι μούντζες, παιδιά!

Μήπως τελικά τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του Πορτοσάλτε έπεσαν για… το ποδόσφαιρο;

Σε ένα προτεκτοράτο, η προεκλογική περίοδος στην οποία μπαίνουμε είναι η καλύτερη κωμική παράσταση. Είτε μιλάμε για τον Κρητικό Μάξιμο, είτε για τον Κρητικό στο Μαξίμου, είτε τέλος για την υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ, που αποδεικνύει πως… “γίνονται πράγματα”.

Την ίδια ώρα τα ακτοπλοϊκά πάνε στον θεό, λες και θα ταξιδέψουμε με αστρόπλοια και όχι με σαπάκια. Αλλά αν δίναμε τα νησιά σε άλλες χώρες, μπορεί να γλιτώναμε τα έξοδα και τα νησιά μας να γλίτωναν από μερικές πυρκαγιές. Άσε που θα μας έβγαινε πιο φτηνά -οικονομικά μιλώντας.

Ο Ζαραλίκος μας λέει πως η Ελλάδα μια φορά μπήκε στα μνημόνια, αλλά βγαίνει κάθε 3-4 χρόνια. Σημειώνει πως τα ναρκωτικά και οι θρησκείες είναι πρώτα ξαδέλφια. Αναρωτιέται αν τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του Πορτοσάλτε μπήκαν για το ποδόσφαιρο… Και συμφωνεί πως καπιταλισμός είναι να έχει μια χώρα τεράστια ακτογραμμή, αλλά εσύ να μην μπορείς ούτε διακοπές να πας.

Και όσο για αυτούς που μιλάνε για τη… βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τέτοια είναι η ΛΑΡΚΟ και αυτήν την ξεπουλάνε. Αλλά θα μας “κάνουν Ευρώπη” βάζοντας πρόστιμα στις μούντζες…

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: