Τα ΜΑΤ έφυγαν από τη Χίο σαν αφιονισμένοι κάφροι – Έβριζαν τον κόσμο, έσπαγαν αυτοκίνητα, πετούσαν χημικά μέσα από το πλοίο! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ο Μητσοτάκης στις δηλώσεις του εστίασε στην “άνανδρη επίθεση” ενάντια στα ΜΑΤ. Και αυτά φρόντισαν να κάνουν μια “επίδειξη ανδρισμού” και καφρίλας, αποχωρώντας από το λιμάνι της Χίου.

Μπορεί ο Μητσοτάκης στις δηλώσεις του να εστίασε στην… “άνανδρη βία” ενάντια στις δυνάμεις των ΜΑΤ στη Χίο, αυτές ωστόσο φρόντισαν να κάνουν μια “επίδειξη ανδρισμού”, ακόμα και την ώρα που αποχωρούσαν από το λιμάνι των Μεστών με το πλοίο “Νήσος Ρόδος”.

Οι σκηνές που έλαβαν χώρα είναι δύσκολο να περιγραφούν, χωρίς να δει κανείς το βίντεο της τοπικής εφημερίδας “Πολίτης“.

Οι Μονάδες Αποκατάστασης της Τάξης, όπως κατ’ ευφημισμόν έχουν βαφτιστεί, δίνουν ένα ρεσιτάλ ατόφιας καφρίλας, σύμφωνα ακριβώς με την εκπαίδευση και τις εντολές που έλαβαν.

Φοράνε τα κράνη τους μαζί με πολιτικά, βρίζουν τους ντόπιους που είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι, τους αποκαλούν “Τουρκόσπορους”. Πετάνε πέτρες, σπάνε τα παρμπρίζ των σταθμευμένων αυτοκινήτων, πετάνε χημικά ακόμα και από τον καταπέλτη του πλοίου, λίγο πριν αυτό αποχωρήσει. Και για κερασάκι στην τούρτα χαιρετάνε ειρωνικά προς τη μεριά της κάμερας, όπου βρίσκονται και οι κάτοικοι του νησιού.

Μια δράκα θρασύδειλων τραμπούκων που θεωρούνται λειτουργοί και θεματοφύλακες του “δημοσίου συμφέροντος”, επιβάλλοντας το δόγμα “Νόμος και Τάξη”, με κάθε τρόπο. Το μάθημα που τους έδωσε η μαζική αντίσταση του λαού των δύο νησιών (Χίου και Λέσβου) προφανώς δεν τους έφτασε…

Άραγε ο Μητσοτάκης θα κάνει κάποια δήλωση για τους χούλιγκαν της ΕΛ.ΑΣ.;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: