Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί-Αποστομώνει ο Σελέκος τους συκοφάντες περί ρουσφετιών

Στις έωλες κατηγορίες περί ρουσφετιών απάντησε άμεσα ο δήμαρχος, υπενθυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες της παλιάς δημοτικής αρχής, που επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής σε αυτή την αναμέτρηση:

Βαρύ πεπόνι έπεσε στους αντιπάλους του Μιχάλη Σελέκου η άνοδος των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης την περασμένη Κυριακή στο Χαϊδάρι. Για το λόγο αυτό κατέφυγαν στο μόνο μέσο που γνωρίζουν καλά, τη συκοφαντία και τη λάσπη, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Στις έωλες κατηγορίες περί ρουσφετιών απάντησε άμεσα ο δήμαρχος, υπενθυμίζοντας τα έργα και τις ημέρες της παλιάς δημοτικής αρχής, που επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής σε αυτή την αναμέτρηση:

«Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, πανικόβλητος, προσπαθεί να εξηγήσει τη μεγάλη άνοδο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στον α’ γύρο των εκλογών με συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, την πεντάχρονη διοίκηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ως “περίοδο μιζέριας και ρουσφετιών”.

Ονομάζει “μιζέρια” την προσπάθειά μας να μη φορτώσουμε με νέα βάρη τις λαϊκές οικογένειες αλλά να τις ανακουφίσουμε, μειώνοντας τα δημοτικά τέλη, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. Να έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά στον πολιτισμό, στον αθλητισμό με την αναβάθμιση των υποδομών, των υπηρεσιών του δήμου.

Βαφτίζει “ρουσφέτια” τη στήριξη του Δήμου στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους στη δουλειά, γιατί θέλει τους εργαζόμενους μόνιμα σε ομηρία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια για να τους εκβιάζει, να τους εκμεταλλεύεται.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! Το ρουσφέτι μαζί με τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία στους εργαζόμενους, το έκανε “επιστήμη” ο συνδυασμός του Ντηνιακού 20 χρόνια στο Χαϊδάρι. Κι αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες…

Σήμερα ο Βαγγέλης Ντηνιακός δεν μπορεί να εξηγήσει την άνοδο στον α’ γύρο της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, τη Δευτέρα δεν θα μπορεί να εξηγήσει την ήττα του».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: