Στον αγώνα, μαζί με το ΚΚΕ – Το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία (SPOT)

Με τον Ριζοσπάστη, αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτώβρη, το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία.

Με τον Ριζοσπάστη, αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτώβρη, το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία.

Δείτε το spot:

Στο σημερινό φύλλο του Οργάνου της ΚΕ του ΚΚΕ σε αφιέρωμα με τίτλο “Όλα για την επιτυχία της εξόρμησης με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 2-3 Οκτώβρη”, στο οποίο μιλάνε για την προετοιμασία της μάχης μιλάνε Γραμματείς Τομεακών Επιτροπών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, επισημαίνονται τα εξής:

“Mε τη μέρα δημοσίευσης του Καλέσματος της ΚΕ στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» να πλησιάζει, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ προετοιμάζουν «πυρετωδώς» την επιτυχία της πανεξόρμησης.

Το Κάλεσμα της ΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, η συζήτηση με αυτό μπορεί να δώσει πιο διεισδυτικά χαρακτηριστικά στην παρέμβαση των Οργανώσεων, για να φτάσει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ σε ευρύτερο κομμάτι κόσμου που προσμένει να ακούσει τις θέσεις του.

Το ΚΚΕ μπορεί και κοιτάει τον λαό στα μάτια, παίρνει την πρωτοβουλία και διαθέτει όλες του τις δυνάμεις για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση. Γι’ αυτό, το Κάλεσμά του αφορά κάθε εργαζόμενο και άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, φτωχό αγρότη, τις νέες και τους νέους.

Στον αγώνα, μαζί με το ΚΚΕ μπορεί να ευδοκιμήσει η αγανάκτηση όλων αυτών που ασφυκτιούν από το εκμεταλλευτικό σύστημα, που για τα κέρδη των λίγων θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών.

Με τη δράση των κομμουνιστών μπορούν περισσότερες λαϊκές δυνάμεις να αφήσουν πίσω τα άσφαιρα πυρά του «μικρότερου κακού» και της ανάθεσης, για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Να γίνει ευρεία η πεποίθηση, που έχει αποδειχτεί ιστορικά, δηλαδή ότι ο λαός έχει τη δύναμη να καθορίσει τις εξελίξεις προς το δικό του όφελος.

Να διεκδικήσει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, σε σύγκρουση με το καπιταλιστικό σύστημα και το αστικό κράτος και με προορισμό τη σοσιαλιστική κοινωνία.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: