Στο πλευρό του λαού η Μονογυιού της ΝΔ – Ζητά εξαίρεση των πολυτελών γιοτ από το lockdown

Η πρόταση της Μονογυιού έρχεται να δώσει λύση σε ένα καυτό πρόβλημα της μέσης ελληνικής οικογένειας, που βλέπει τη θαλαμηγό της να κάθεται άπρακτη, αντί να σχίζει τα γαλανά νερά των θαλασσών μας.

Μπορεί να κλείνουν τον κόσμο σπίτι με τις κότες από τις 6, να είναι ανίκανοι και βασικά απρόθυμοι να πάρουν ουσιαστικά μέτρα και να τον στηρίξουν, αλλά δεν ξεχνάνε ποτέ την τάξη στην οποία ανήκουν και υπηρετούν και τα “προβλήματα” που αντιμετωπίζει.

Ξέρετε τι είναι να μην μπορείς να πας στο εξοχικό σου στο Μπάντεν-Μπάντερ, να δεις την Άστον Μάρτιν που πεθύμησες; Ξέρετε τι καημός είναι να μην μπορεί να βγεις μια βόλτα με το γιοτ σου, να ξεσκάσεις, να σε χτυπήσει θαλασσινό αεράκι; Κι αν δεν έχετε -για να ξέρετε- ποιος σας φταίει που γεννηθήκατε μίζεροι και φτωχοί;

Η Μυκονιάτισσα βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, δείχνει πως ξέρει τα πραγματικά προβλήματα του λαού και έτσι κατέθεσε στη βουλή αναφορά, όπου απλώς αντιγράφει την πρόταση μιας Ένωσης Ναυτιλιακών Πρακτόρων (γιατί να κουράζεται να το πει με δικά της λόγια;) για τις προϋποθέσεις άμεσης άρσης της απαγόρευσης κατάπλου στις θαλαμηγούς -δηλαδή τα πολυτελή γιοτ, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το σκεπτικό της απόφασης μάλιστα είναι πως με τους ελλιμενισμούς θα κινηθεί η οικονομία και θα έρθουν περισσότερα έσοδα στο ελληνικό κράτος. Συνεπώς, ο κερδισμένος -για άλλη μια φορά- θα είναι ο απλός λαός, που μπορεί να φοβάται να κάνει ένα βήμα έξω από το σπίτι του, αλλά θα έχει την παρηγοριά των πλούσιων ευεργετών που τον νοιάζονται και θέλουν το καλό του. Όλα για αυτό γίνονται εξάλλου…

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι πλούσιοι ελλιμενίζονται…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: