Σπέρνετε ανέμους καταστολής, θα θερίσετε θύελλες αγώνα!

Μαζική καταδίκη της κρατικής καταστολής στην Άρτα και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Δεν ήταν μόνο στη Θεσσαλονίκη, που είχαμε συλλήψεις, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Δεν αντέδρασαν μόνο οι φοιτητές, αλλά ο εργαζόμενος λαός, όλοι οι φορείς του κινήματος.

Μεταφέρουμε ενδεικτικά τις εικόνες από την Άρτα, όπου η κινητοποίηση του ΕΚ της πόλης εξελίχθηκε σε μαζική καταδίκη της καταστολής εναντίον του φοιτητικού κινήματος -και όχι μόνο-, ενώ συμμετείχαν πολλοί σπουδαστές, μολονότι οι σχολές τους είναι κλειστές εδώ και έναν χρόνο.

Στη συγκέντρωση μίλησε η Λαμπρίνα Σκορίλα, από τη Διοίκηση του ΕΚ, λέγοντας πως είναι ανάγκη να σηκωθεί θύελλα αγώνα ενάντια στον άνεμο καταστολής -τη “δροσερή πνοή” της δημοκρατίας, όπως είπε στη Βουλή κι ο Μητσοτάκης. Αγώνας ανυποχώρητος ενάντια στο σχέδιο μετατροπής της Παιδείας σε ΑΕ, ενάντια στην καταστολή, στη στοχοποίηση των παιδιών και των αγώνων τους, για να μην αφήσουμε την πανδημία να γίνει όχημα για την αντιλαϊκή πολιτική των κρατούντων.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς την Κεντρική Αγορά. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έγινα σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: