“Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες” – Ο ασφαλίτης που πιάστηκε τσακωτός στο ΕΚΘ από το ΠΑΜΕ σε παλιότερες περιπέτειες

Πρώτα επιστρατεύτηκε για τις ανάγκες της “αριστερής κυβέρνησης”. Και αργότερα για αυτές της ΓΣΕΕ. Πάντα (με το γκλομπ) στο πλευρό του πολίτη, αυτή η υπηρεσία, διασφαλίζοντας τη συνέχεια του αστικού κράτους. Να τον χαίρονται και να φροντίζουν καλύτερα, για να μην τους ξεσκεπάζουν τόσο εύκολα…

Μπορεί τα κυρίαρχα ΜΜΕ να μη θεώρησαν πολύ σημαντικό το ζήτημα για να παίξουν την είδηση, αλλά οι αναγνώστες της Κατιούσα θα θυμούνται ασφαλώς τον ασφαλίτη που έπιασαν στα πράσα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο πρόσφατο Συνέδριο του ΕΚ Θεσσαλονίκης, με τον ανώτερό του να ισχυρίζεται πως ήταν ο οδηγός του που είχε μπει στο χώρο του ξενοδοχείου, για να πάρει έναν καφέ.

Δείτε όμως σε τι περιπέτειες μπορεί να μπλέξει ένας φιλήσυχος ασφαλίτης-οδηγός, είτε βγαίνει για καφέ, είτε πηγαίνει πχ έναν περίπατο για να ξεσκάσει.

Η εικόνα είναι από το Μάρτη του 17′, σε μια κινητοποίηση έξω από το Στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, όπου σκοντάφτουμε σε γνωστές φυσιογνωμίες, όπως σημειώνει και ο χρήστης Giorgos Plapoutas στο twitter.

Η ημερομηνία παραπέμπει στη φιέστα που είχε στήσει η κυβέρνηση, για την… παράδοση των ελεύθερων χώρων στους Δήμους και τους πολίτες, και στη φωτογραφία βλέπουμε προφανώς διαδηλωτές που θέλησαν να χαλάσουν τη στημένη φιέστα και βρήκαν μπροστά τους αστυνομικό κλοιό.

Μαζί και το γνωστό μας ασφαλίτη, που εδώ τον βλέπουμε χαμογελαστό, σε αντίθεση με τα στιγμιότυπα από το ΕΚΘ, πιθανότατα γιατί δεν τον έχουν πιάσει τσακωτό, για να αποκαλύψουν την υπηρεσιακή του ταυτότητα. Κι έτσι δε χρειάστηκε να εφεύρει κάποια δικαιολογία και ο ανώτερός του -πχ ότι βγήκε μια βόλτα για να ξεσκάσει και βρέθηκε τυχαία σε εκείνο το σημείο ή ότι κατευθυνόταν για να πάρει καφέ.

Πρώτα επιστρατεύτηκε για τις ανάγκες της “αριστερής κυβέρνησης”. Και αργότερα για αυτές της ΓΣΕΕ. Πάντα (με το γκλομπ) στο πλευρό του πολίτη, αυτή η υπηρεσία, διασφαλίζοντας τη συνέχεια του αστικού κράτους. Να τον χαίρονται λοιπόν. Και να φροντίζουν καλύτερα, για να μην τους ξεσκεπάζουν τόσο εύκολα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: