Σε αντιπολεμική κινητοποίηση έξω από τη Βρετανική Βάση στο Ακρωτήρι καλούν αύριο οι ΚΟ του ΚΚΕ στην Κύπρο

Μαζικές εξορμήσεις των ΚΟ του ΚΚΕ στην Κύπρο που καλούν αύριο στη μεγάλη αντι-ιμπεριαλιστική κινητοποίηση στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι, με συνθημα “ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών”.

Σε αγωνιστική εγρήγορση και κινητοποιήσεις καλούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και στην Κύπρο, που χρησιμοποιείται κι αυτή ως ορμητήριο των ιμπεριαλιστών (“αβύθιστο αεροπλανοφόρο” όπως την αποκαλούν) για την επίθεσή τουςστη γειτονική Συρία.
.
Χτες και σήμερα πραγματοποίησαν μαζικές εξορμήσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου: το Παραλίμνι, την Πάφο, τη Λευκωσία, τη Λάρνακα αλλά και τη Λεμεσό, που “φιλοξενεί” συχνά αεροπλανοφόρα και άλλα πολεμικά πλοία.
Βάζουν ως στόχο πάλης και αίτημα αιχμής την πλήρη εναντίωση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την επέμβαση στη Συρία, καμία εμπλοκή-ανάμειξη της Κύπρου και της Ελλάδας που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια. Ούτε γη, ούτε νερό, στους φονιάδες των λαών, καμία διευκόλυνση στους Βρετανούς μακελάρηδες, που συμμετείχαν στο σημερινό βομβαρδισμό συριακών εδαφών.
.
Αύριο το μεσημέρι στις 12:00, οι ΚΟ καλούν τους Έλληνες μετανάστες και τους Κύπριους εργαζόμενους σε μεγάλη αντι-ιμπεριαλιστική κινητοποίηση στη Βρετανική βάση στο Ακρωτήρι.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: