Προκαλεί ο Άδωνης: “Η απεργία στο δημόσιο είναι λούφα – 150 άτομα ήταν στο δρόμο…”

Του αφιερώνουμε το βίντεο και τις φωτογραφίες από τη χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, για να συνδεθεί με την πραγματικότητα και να μετρήσει κεφάλια…

Αν η απεργία εξέφραζε την οργή της κοινωνίας, δε θα ήταν μόνο 150 άτομα στο δρόμο.

Αυτό ήταν ένα από τα βασικά επιχειρήματα του Άδωνη, που διάλεξε βολικά να αναφερθεί στη συγκέντρωση των εργατοπατέρων και λοιπών δυνάμεων σε ρόλο σφήνας.

Παράλληλα έπαιξε το γνωστό φιλελέ τροπάρι, ότι η απεργία στο δημόσιο είναι λούφα -λες και δε χάνουν μεροκάματο οι δημόσιοι υπάλληλοι που απεργούν. Και συνέχισε κάνοντας “μαθήματα δημοκρατίας” για την ψηφοφορία στα συνδικάτα, καθώς και έναν άτυπο διαγωνισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν η Αμυγδαλέζα ήταν καλύτερη από τη Μόρια και ποιος έφτιαξε το καλύτερο κολαστήριο.

Πάνω μπορείτε να δείτε το βίντεο. Και κάτω τις φωτογραφίες και το βίντεο (απ’ τον 902,gr) από την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ. Τις αφιερώνουμε στον Άδωνη, για να συνδεθεί με την πραγματικότητα.

Μπορεί ο Άδωνης να προκαλεί, γιατί ξέρει πως έτσι κερδίζει πόντους στο κοινό του. Όταν όμως αυτά λέγονται από ένα βασικό στέλεχος της κυβέρνησης -υπουργό και αντιπρόεδρο της ΝΔ- προφανώς δεν απηχούν προσωπικές απόψεις, αλλά κεντρική πολιτική επιλογή Μητσοτάκη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: