Πετάξτε την κόκκινη σκούφια σας…

Φορέστε τις κόκκινες γραμμές σας και σας περιμένουμε στον Πολυχώρο Σπούτνικ για ξεφάντωμα. Έκτακτες συμμετοχές: Ο υπουργός Πολάκης με τις καινούργιες μαντινάδες του. Ο σύντροφος Κατρούγκαλος θα διαβάσει αδημοσίευτα κείμενα του Μαρξ «ρήξη είναι και αυτή του χιαστού». Την εκδήλωση θα ανοίξει ο σύντροφος και αλληλέγγυος κ. Καρανίκας με το γνωστό αντιστασιακό κομμάτι, Avanti Popolo.

Μπορεί να έχουν περάσει μερικές μέρες, αλλά έστω και καθυστερημένα, έπεσε στην αντίληψή μας μια αφίσα τοπικών οργανώσεων του Σύριζα, μες το ταξικό χιούμορ και την ανωτερότητα, και σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσε να είναι το εναλλακτικό κάλεσμά της…

Είστε από αυτούς που έχουν βαρεθεί την ρουτίνα του ξύλου των ΜΑΤ σε φοιτητές, εργαζόμενους και χημικά σε πλειστηριασμούς; Σας περιμένουμε να ριζοσπαστικοποιηθούμε μαζί. Συσπειρωνόμαστε γύρω από την αριστερά του σύγχρονου και δημοκρατικού τόξο.

Φορέστε τις κόκκινες γραμμές σας και σας περιμένουμε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, και ώρα 1.00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Σπούτνικ για ξεφάντωμα. Έκτακτες συμμετοχές: Ο υπουργός Πολάκης με τις καινούργιες μαντινάδες του. Ο σύντροφος Κατρούγκαλος θα διαβάσει αδημοσίευτα κείμενα του Μαρξ «ρήξη είναι και αυτή του χιαστού». Την εκδήλωση θα ανοίξει ο σύντροφος και αλληλέγγυος κ. Καρανίκας με το γνωστό αντιστασιακό κομμάτι, Avanti Popolo.

Μην αντιστέκεστε στις αριστερές καταβολές μας. Παραιτηθείτε από τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες των εχθρών της τάξης της ησυχίας και της ανάπτυξης.

Τιμή πρόσκλησης κατ’ άτομο με φαγητό και κρασί 10 €

Θα μοιραστούν πλούσια δώρα ανάμεσα τους ένα ματατζίδικο συλλεκτικό γκλομπ των τελευταίων ημερών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: