“Παυλή, ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκάλα ανέβηκε με ψέματα και άλλα” – Η μαντινάδα του Συντυχάκη στους γκεμπελισμούς Πολάκη (VIDEO)

Με μια μαντινάδα απάντησε ο Μανώλης Συντυχάκης στις αθλιότητες Πολάκη περί Πελετίδη και “στήριξης” στη ΝΔ.

Άξιοι απόφοιτοι της μεγάλης των συριζοτρόλ σχολής αναδεικνύονται ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί της κυβέρνησης, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή το “συνήθη ύποπτο” Παύλο Πολάκη. Αφορμή μια επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τη αθλιότητα που επικρατεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εργαζόμενοι στοιβάζονται λόγω πυρκαγιάς μέσα σε σάπια κοντέινερ που στάζουν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αφού επικαλέστηκε προσχηματικά το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου, στο οποίο ανήκει το νοσοκομείο, μετέθεσε τη λύση του στεγαστικού ζητήματος για το 2020(!), τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τον οποίο όμως η διοίκηση του ΑΕΙ αρνείται να παραχωρήσει καθώς τον ενοικιάζει αλλού.

Για “ορισμό της αθλιότητας” έκανε λόγο ο ερωτών βουλευτής Μανώλης Συντυχάκης για να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπές πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, πασπαλισμένο με μπόλικη αντι – ΚΚΕ προβοκάτσια.

Με το γνώριμο μειλίχιο ύφος του, ο Παύλος Πολάκης μίλησε ουσιαστικά για σύμπραξη του ΚΚΕ με τη ΝΔ στην κριτική, ενώ στη συνέχεια δε δίστασε να αναπαραγάγει την προπαγάνδα των συριζοακκάου τις προηγούμενες μέρες περί υποτιθέμενης εκδήλωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία πήγε ο Πελετίδης, ενώ είχε αρνηθεί να πάει στις “αναπτυξιακές φιέστες” του Τσίπρα στην πόλη.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από το Μανώλη Συντυχάκη, που, αφού έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, δηλαδή ότι ο δήμαρχος Πάτρας βρέθηκε σε εκδήλωση εφημερίδας, όπου μεταξύ άλλων ήταν και ο στηριζόμενος από το Σύριζα περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, απάντησε στο γκεμπελισμό Πολάκη με μια μαντινάδα:

«Παυλή, ο ΣΥΡΙΖΑ τη σκάλα ανέβηκε με ψέματα και άλλα, θέλω να δω πώς θα φερθεί μ’ ανάποδη τη σκάλα».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: