Όταν η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και το Left.gr κατήγγειλαν την απαγόρευση διαδηλώσεων, με βάση ένα χουντικό νομοθετικό διάταγμα

Το Left φρόντισε να κατεβάσει το σχετικό δημοσίευμα, έκανε όμως μισή δουλειά κι άφησε τη σχετική ανάρτηση στο τουίτερ, που τώρα δεν οδηγεί πουθενά, αφού το δημοσίευμα του 12 έχει κατέβει…

Η σπουδή της κυβέρνησης να ξεθάψει ένα χουντικό νομοθετικό διάταγμα περί απαγόρευσης συναθροίσεων, να κλείσει τους σταθμούς του μετρό και να δημιουργήσει κλίμα φόβου, αποδεικνύει πόσο η ίδια τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού.

Ο λαός μας δε θα φοβηθεί, θα τους φοβίσει.

Η μαζική και ειρηνική του συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, θα αποτελέσει ένα ζωντανό δημοψήφισμα ενάντια στην πολιτική της λιτότητας.

Ένα ξεκάθαρο όχι στα νέα βάρβαρα μέτρα. Ένα μήνυμα λαϊκής κυριαρχίας και δημοκρατίας που θα σταλεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Ποιος, πού, πότε; Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Εξίμισι χρόνια πριν, αλλά είναι σα να γράφτηκαν χτες, για την κυβέρνηση Τσίπρα. Από τότε βέβαια μεσολάβησε ένα ακόμα μνημόνιο, η φιέστα για την εξόδιο ακολουθία από αυτά, και ο τριπλασιασμός της ΚΟ (ΣΥΡΙΖΑ) σε κο-κο-κο -έχουν απευθείας άμιλλα με αυτήν των ΑΝΕΛ.

Την ίδια εποχή, το Left έγραφε κι αυτό για το χουντικό νομοθετικό διάταγμα που είχε ξεθάψει η κυβέρνηση Σαμαρά για να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις. Πολύ προτού αποδείξει η κυβέρνηση Τσίπρα πως αποτελεί τη συνέχεια του αστικού κράτους, των συμμαχιών και των σκοπών του.

Αυτοί προνόησαν να κατεβάσουν μεν από τη σελίδα τους το σχετικό δημοσίευμα, έκαναν όμως μισές δουλειές και άφησαν την ανάρτηση στο τουίτερ, η οποία τώρα έχει έναν ενεργό σύνδεσμο, που δεν οδηγεί πουθενά…

 

Κι έτσι, ακόμα κι αν κατεβάσουν τώρα την ανάρτηση, έχουν μείνει τα σχετικά στιγμιότυπα (screenshots) να δείχνουν την κωλοτούμπα και την πολιτική αγυρτεία…

Τα χρόνια περνούν, οι θέσεις αλλάζουν, αλλά τα γραπτά μένουν…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: