Οριστικό τέρμα στη λάσπη περί λογοκρισίας – Δελτίο τύπου του Δήμου Πάτρας για τη συναυλία των “Rotting Christ”

Ξεκάθαρη θέση απέναντι στο κύμα επιθέσεων περί δήθεν “λογοκρισίας” στο μέταλ συγκρότημα παίρνει η δημοτική αρχή Πελετίδη, υπογραμμίζοντας πως όλοι πλην των φασιστών διευκολύνονται από το δήμο για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών τους.

Τέλος στο ρεσιτάλ συκοφαντίας περί δήθεν λογοκρισίας στη συναυλία των Rotting Christ βάζει το δελτίο τύπου του Δήμου Πατρέων, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι η αδυναμία παραχώρησης της αίθουσας “Αίγλη” οφείλεται καθαρά σε τεχνικούς λόγους. Διευκρινίζει πως εκτός από τη Χρυσή Αυγή, κάθε φορέας διευκολύνεται από το δήμο για διοργάνωση εκδηλώσεων. Τέλος επισημαίνει πως και η διοργανώτρια εταιρεία της προγραμματισμένης για αύριο συναυλίας του Γιάννη Αγγελάκα γνωρίζει για το πρόβλημα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυσή του:

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η  συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Αυτό γνωστοποιήθηκε  από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: