Όλοι αύριο το πρωί στην Ευελπίδων – Αλληλεγγύη στους δύο συλληφθέντες φοιτητές

Η αλληλεγγύη είναι το βασικό όπλο του λαϊκού κινήματος. Η μαζική συμπαράσταση στην αντίστοιχη συγκέντρωση της περασμένης βδομάδας, ήταν συγκινητική και χωρίς προηγούμενο. Ας φροντίσουμε να είμαστε ακόμα περισσότεροι αύριο.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να πάρουν μαζικά μέρος στην αυριανή συγκέντρωση αλληλεγγύης (9 πμ, στα Δικαστήρια στην Ευελπίδων) προς τους δύο φοιτητές που συνελήφθησαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της περασμένης βδομάδας. Μέχρι χτες είχαν ανταποκριθεί και καλούσαν σε συμμετοχή το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών) και η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο.

Στο κάλεσμα σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους δύο συλληφθέντες φοιτητές. Οι δυο νεολαίοι δεν είναι μόνοι τους. Έχουν μαζί τους τους φοιτητικούς συλλόγους, τα συνδικάτα. Οι άθλιες μεθοδεύσεις κυβέρνησης, δυνάμεων καταστολής δεν θα περάσουν», σημειώνει το ΠΑΜΕ.

Η αλληλεγγύη είναι το βασικό όπλο του λαϊκού κινήματος. Η συμπαράσταση και η μαζική αλληλεγγύη στην αντίστοιχη συγκέντρωση της περασμένης βδομάδας, ήταν συγκινητική και χωρίς προηγούμενο. Ας φροντίσουμε να είμαστε ακόμα περισσότεροι αύριο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: