Στο εθνικιστικό γαϊτανάκι και η SUPERFOODS S.A. του Γιαννακόπουλου – Στέλνει συμπληρώματα διατροφής για τα σώματα ασφαλείας

Σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος συμβάλλει στην καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος, ενώ θεωρεί πλέον πως τονώνει το “κοινωνικό προφίλ” της εταιρίας του, όχι με δωρεές και άλλες φιλανθρωπικές πράξεις, αλλά με παροχές στα σώματα ασφαλείας.

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;

Με την αρχή του Μάρτη και της Σαρακοστής λοιπόν, είδαμε μεταξύ άλλων την εταιρία Superfoods S.A., ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου, να ανακοινώνει την αποστολή υλικής ενίσχυσης στα σώματα ασφαλείας στον Έβρο.

Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων ωρών που περνάει η Πατρίδα μας και με αίσθημα ευθύνης προς τους άντρες των σωμάτων ασφαλείας που υπερβάλουν εαυτούς για την ασφάλεια των συνόρων μας, η εταιρεία μας Superfoods S.A. είναι δίπλα στις προσπάθειες και στις ανάγκες των ανθρώπων αυτών, και στέλνει άμεσα συμπληρώματα διατροφής βασισμένα στις υπερτροφές για ενέργεια, τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Από τον Έβρο ως το Καστελόριζο χιλιάδες άντρες του Στρατού, της Αστυνομίας και του Λιμενικού στηρίζουν την Ελλάδα.
Χρέος των υπόλοιπων Ελλήνων είναι να τους στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Παράλληλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας διαβάζουμε στο κεφάλαιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που βιώνουμε, η SUPERFOODS αθόρυβα και ταπεινά υπηρετεί τις σημαντικότερες κοινωνικές αξίες στηρίζοντας έμπρακτα κοινωνικές ομάδες που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη τη φροντίδα. (…) Στόχος της να συνεισφέρει ενεργά σε δράσεις με αισθητό κοινωνικό αντίκτυπο που ως κέντρο τους έχουν την προαγωγή της αξιοπρέπειας και της ανθρωπιάς.

Δεν ξέρουμε πώς προκύπτει ότι τα σώματα ασφαλείας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ τη φροντίδα και η ενίσχυσή τους προάγει την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά. Αυτό που γνωρίζομε είναι ότι σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος συμβάλλει στην καλλιέργεια εθνικιστικού κλίματος, ενώ θεωρεί πλέον πως τονώνει το “κοινωνικό προφίλ” της εταιρίας του, όχι με δωρεές και άλλες φιλανθρωπικές πράξεις, αλλά με παροχές στα σώματα ασφαλείας. Σημεία των καιρών…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: