Οι παρακρατικοί χούλιγκαν στοχοποιούν και τραμπουκίζουν τη μαθήτρια που τους κατήγγειλε!

Η κοπέλα βγήκε κλαίγοντας από το σχολείο της, όπου αλώνιζαν ανενόχλητοι οι παρακρατικοί φασίστες και την έδιωξαν με απειλές και κλωτσιές!

Το αφήγημα που χτίζουν μεθοδικά οι φασίστες -και από κοντά κάποια κυβερνητικά τρολ- είναι ότι οι μαθητές έδωσαν απάντηση στους εξωσχολικούς (αιώνιοι φοιτητές, κομμουνιστές κτλ) που ήρθαν στο σχολείο τους, για να το καταλάβουν. Και αν δεν μπορεί να σταθεί ούτε λίγο, με βάση όσα έγιναν στην πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για αυτήν.

Ας δούμε συγκεκριμένα όμως μερικά στοιχεία.

Ακόμα και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που παρείχε πλήρη κάλυψη στους εξωσχολικούς φασίστες, δείχνει ότι ούτε καν η τακτική των ίσων αποστάσεων δεν έχει βάση. Αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιες προσαγωγές και συλλήψεις εξωσχολικών στοιχείων, τις μολότοφ που έριξαν και τα όπλα που είχαν μαζί τους.

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1443188691300724743

Να και μία ενδιαφέρουσα -αν όχι ανατριχιαστική- ομοιότητα…

Η ιδιότητα του χούλιγκαν αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι καμαρώνουν για τα “λάφυρα της επίθεσης”, κρεμώντας ανάποδα το πανό της ΚΝΕ που έλεγε “έξω οι φασίστες από τα σχολεία μας”. Δεν έχουν προφανώς αρκετό μυαλό για να καταλάβουν πως με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν ακριβώς ότι είναι φασιστικά σκουπίδια και τίποτα περισσότερο.

Εδώ σε άλλη μια εικόνα, αυτή τη φορά χωρίς σχολικά κτίρια γύρω τους. Λέτε να ήταν μαθητές που σχόλασαν από το μάθημα και πήγαν μια βόλτα στην εξοχή; Ή απλώς πολιτικά καθάρματα της φασιστικής ομάδας του Ιερού Τάγματος και… “σπορά του Παύλου Μελά”, όπως θέλουν να αποκαλούνται;

Ποιος ήταν όμως ο στόχος τους; Ήθελαν όντως να αποκρούσουν τους… εξωσχολικούς  φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς της ΕΛΜΕ; Και τότε γιατί έστειλαν δύο μαθητές στο νοσοκομείο, γεμίζοντας με αίμα τον χώρο του σχολείου; Τότε γιατί τραμπούκισαν μια μετανάστρια μαθήτρια, με ρατσιστικές απειλές, και άλλους δύο μαθητές, που ήταν εκλεγμένοι από τους συμμαθητές τους στο 15μελές του ΕΠΑΛ;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ιουλία Βαφειάδου, μέλος του 15μελούς του 2ου ΕΠΑΛ. Το πρωί μίλησε στη ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ-1, περιέγραψε τα γεγονότα της προηγούμενης ημέρας, όπου μια ομάδα μαθητών και εξωσχολικών επιτέθηκαν στους φοιτητές και τόνισε πως μια μικρή μερίδα δεν μπορεί να στιγματίσει ολόκληρο το σχολείο που έχει μια ιστορία αγώνων πίσω του.

Το αποτέλεσμα ήταν να στοχοποιηθεί από τους φασίστες, που την προπηλάκισαν, την χτύπησαν με κλωτσιές και την έβγαλαν από το σχολείο, λειτουργώντας σαν νταβατζήδες της περιοχής -πάντα με την ανοχή των αστυνομικών αρχών και της διεύθυνσης. Η κοπέλα βγήκε κλαίγοντας με λυγμούς από το σοκ και οι συναγωνιστές της προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.

Το χειρότερο είναι πως αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα της “σχολικής ομαλότητας” αφήνουν τους εξωσχολικούς φασίστες να αλωνίζουν, να τραμπουκίζουν εκ του ασφαλούς με άνωθεν κάλυψη και να διώχνουν από το σχολείο τους πραγματικούς μαθητές που δεν έχουν καμία σχέση με τον οχετό που κουβαλάνε στο κεφάλι τους.

Μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της κοπέλας η διεύθυνση του σχολείου που ήταν άφαντη; Οι αστυνομικές αρχές που έκαναν τον Πόντιο Πιλάτο και δήλωναν αναρμόδιοι για να κάνουν συλλήψεις;! Αν έχει στοχοποιηθεί από τους φασίστες και πάθει κάτι, ποιος από αυτούς τους ανευθυνο-υπεύθυνους θα αναλάβει την ευθύνη που αντιστοιχεί στη δική του πλάτη -αυτή που έστησε βολικά στους φασίστες;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: