Οι μαχητές της ζωής δε χάνουν ποτέ

Ο αγώνας για τη ζωή συνεχίζεται με κάθε δυνατό τρόπο. Και όσοι δε σταματάνε να αγωνίζονται, όσοι είναι μαχητές της ζωής, δε χάνουν ποτέ.

Κι ενώ σιγά-σιγα πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης, η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, γεμάτη εξορμήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις που αναδεικνύουν μικρά ή μεγάλα ζητήματα και προπαντός τη μεταξύ τους σύνδεση.

Και μες σε όλα, τις ανάγκες και τα προβλήματα, υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα, το καθένα ιδιαίτερο και μοναδικό, που χάνονται όπως οι στιγμές μες στο χρόνο. Η συνάντηση του Ν. Σοφιανού με τους ρακοσυλλέκτες και το σωματείο τους, γιατί χρειάζεται παντού οργάνωση. Η συζήτηση με τους κατοίκους στα Αναφιώτικα, που κάποιοι θέλουν να τους διώξουν και να τα βάλουν στο χέρι. Και η συγκέντρωση στο Μετς, μαζί με τη Λίλα Καφαντάρη, πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και τη ζεστή συνάντηση με το Θάνο Μικρούτσικο, που δίνει τη δική του μάχη, αλλά έδωσε το “παρών” στο Μετς.

Γιατί ο αγώνας για τη ζωή συνεχίζεται με κάθε δυνατό τρόπο. Και όσοι δε σταματάνε να αγωνίζονται, όσοι είναι μαχητές της ζωής, δε χάνουν ποτέ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: