Ο πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαριστεί το ΠΑΜΕ για την αλληλεγγύη του

Η στάση σας αυτή υποδηλώνει για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση και τη στήριξή σας στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Ευχόμαστε στο φίλο ελληνικό λαό κάθε πρόοδο και ευημερία.

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Αθήνα, Μαρουάν Τουμπάσι, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, για τις θέσεις του και την αλληλεγγύη του σχετικά με την απόφαση του Τραμπ να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ -και την έμμεση αναγνώριση της τελευταίας ως πρωτεύουσας του κράτους του Ισραήλ- και τη στάση που είχε στις δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων που ακολούθησαν.

Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Σας στέλνω τους θερμούς χαιρετισμούς μου και έχω την τιμή να να σας ευχαριστήσω για τις θέσεις που εκφράσατε κατά της απόφασης του Τραμπ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, καθώς επίσης για τις θέσεις σας κατά των δολοφονικών επιθέσεων των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων κατά του άμαχου παλαιστινιακού λαού.

Η στάση σας αυτή υποδηλώνει για μία ακόμη φορά τη συμπαράσταση και τη στήριξή σας στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Ευχόμαστε στο φίλο ελληνικό λαό κάθε πρόοδο και ευημερία.

Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής, για να ανανεώσω τη διαβεβαίωση του σεβασμού και της εκτίμησής μου».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: