Ο Πατούλης δίνει 220 χιλιάδες ευρώ για το Champions League με ψήφους του Τζήμερου και της Χρυσής Αυγής

“Λεφτά υπάρχουν”, αλλά όχι προς όφελος του λαού και των αναγκών του… Η ΛΑΣΥ καταγγέλλει το πολιτικό κομπρεμί.

Η παράταξη του Πατούλη ήθελε να περάσει από την Περιφέρεια Αττικής την έγκριση δαπάνης 220 χιλιάδων ευρώ για τη χρηματοδότηση του Final 8 του Basketball Champions League, τη διοργάνωση της FIBA, στην οποία θα πάρει μέρος και η ΑΕΚ. Η πρόταση απορρίφθηκε σε τακτική συνεδρίαση στις αρχές Σεπτέμβρη, καθώς δεν πήρε την πλειοψηφία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η Περιφερειακή Αρχή την επανέφερε σε έκτακτη συνεδρίαση, για να ψηφιστεί δια περιφοράς και να εγκριθεί, όπως και έγινε.

Τι είχε αλλάξει στο ενδιάμεσο; Η στάση-ψήφος της χρυσής αυγής και του Τζήμερου, που είναι πάντα πιστός υπηρέτης του επιχειρηματικού συμφέροντος. Πόσο μάλλον όταν αυτό χρηματοδοτείται αδρά με 220 χιλιάδες ευρώ, τα οποία δεν πηγαίνουν για αντιπλημμυρικά έργα, ούτε για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας ή κάποιο άλλο από τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός. Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να είναι για “καλό, επιχειρηματικό σκοπό”.

Ο Γιάννης Πρωτούλης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του στον απαράδεκτο χειρισμό του θέματος, που καταστρατηγεί κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας, ενώ τόνισε πως οι παρατάξεις που άλλαξαν την ψήφο τους, οφείλουν να πάρουν τον λόγο και να εξηγήσουν τη στάση τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: