Ο χρυσαυγίτης Μπουγάς παίρνει τον λόγο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλλιθέας αποχωρεί σύσσωμο! (VID)

Η αποχώρηση έγινε μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Μπορεί η νεοναζιστική συμμορία της χρυσής αυγής να βρίσκεται υπό διάλυση, διάφορα “μπουμπούκια” της όμως έχουν φροντίσει να βρουν καταφύγιο, μεταξύ άλλων ως σύμβουλοι σε διάφορα δημοτικά συμβούλια.

Αυτό συνέβη και στο Δήμο Καλλιθέας, όπου μπήκε στο ΔΣ ο χρυσαυγίτης Τρύφων Μπουγάς, επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”. Όταν όμως πήρε το λόγο, στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, το συγκεντρωμένο πλήθος τον αποδοκίμασε, ενώ σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις φασιστικές του ιδέες.

Το στιγμιότυπο καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί -ευχαριστούμε πολύ τον αναγνώστη της σελίδας που μας το έστειλε.

Μπορεί το καράβι της χρυσής αυγής να βουλιάζει και τα ποντίκια να το εγκαταλείπουν πριν βυθιστεί, αλλά ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα και προσωπεία. Για αυτό, όσο “εύκολο” και αν φαίνεται να χτυπάει κανείς τη νεοναζιστική συμμορία τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο και την εγκαταλείπουν όσοι την στήριξαν, η παραπάνω κίνηση δε στερείται σημασίας, ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου κάποιοι κάνουν επίσημη ιδεολογία τους την θεωρία των δύο άκρων και την ταύτιση ναζισμού και κομμουνισμού.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: