“Ντροπή σας κ. Μητσοτάκη…” – Η κυβέρνηση αποφασίζει και διατάσσει την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου!

Ο Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση απαγορεύει την πορεία του Πολυτεχνείου γιατί αυτό θα ήθελαν και όσοι πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση! Ο Κουτσούμπας τον διέκοψε άμεσα λέγοντας “Ντροπή σας…”

Η κυβέρνηση αποφασίζει και διατάσσει την απαγόρευση της πορείας του Πολυτεχνείου. Και σα να μην έφτανε αυτό, ισχυρίζεται θρασύτατα πως αυτό είναι που θα ήθελαν και όσοι πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου!

Τάδε Έφη ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή ανοίγοντας τη συζήτηση για την πορεία της πανδημίας και την αντιμετώπισή της.

Εν μέσω πανδημίας μιλούν ακόμα για πορεία Πολυτεχνείου. Παραβλέποντας ότι δεν υπήρχαν εκδηλώσεις. Ρισκάρετε να μετατρέψετε μια πορεία τιμής σε μια πορεία πόνου. Μπορούμε να τιμήσουμε το Πολυτεχνείο με ένα στεφάνι στο Πολυτεχνείο και να δηλώσετε όλοι ότι δεν θα συμμετέχετε σε πορεία και ότι δεν ενθαρρύνετε κανέναν να κατέβει. Όπως πήραμε απόφαση να μην γίνει η παρέλαση έτσι παίρνουμε απόφαση να μην γίνει και η πορεία του Πολυτεχνείου. Αυτό θα ήθελαν και εκείνοι που πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση.

Σε αυτό το σημείο προκάλεσε μάλιστα την άμεση αντίδραση του Δ. Κουτσούμπα που φωνσξε: Ντροπή σας, για να ακολουθήσει μικρή φραστική ένταση.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας άκρως προκλητικής ομιλίας που συνόψισε όλα τα βασικά σημεία της κυβερνητικής προπαγάνδας. Το έργο που έχει κάνει για τη δημόσια υγεία (χωρίς στοιχεία και αριθμούς, γιατί δυσκολεύεται να τους παρακολουθήσει η κοινωνία…), τους νέους που διέσπειραν τον ιό διασκεδάζοντας σε αντίθεση με το άνοιγμα του τουρισμού και την απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ τις βραδινές ώρες για να πηγαίνουμε στις δουλειές μας και να παίρνουμε τα παιδιά από το σχολείο.

Για να φτάσει ίσως στο αποκορύφωμα του κυνισμού λέγοντας πως είναι αναπόφευκτο κάποιοι να καταλήξουν, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ΜΕΘ.

Δυστυχώς κάποιοι θα οδηγηθούν στις ΜΕΘ και κάποιοι θα καταλήξουν. Δεν έχει βρεθεί ένας υπουργός υγείας στην Ευρώπη ο οποίος να μην έχει καταλήξει στην ίδια διαπίστωση. Όσες μονάδες κι αν έχουμε, δεν αντέχει ένα σύστημα υγείας αν δεν χτυπήσουμε το πρόβλημα στην αρχή της αλυσίδας…

Όλως θα πρόσθετε και ο Μπολσονάρου, όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: