Νίκη Τσιριγώτη: “Απαιτούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός και αν έχουμε χούντα που το κατάργησε…”

Ο δήμαρχος Μυτιλήνης κι ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου πήραν πραξικοπηματικά την απόφαση να κλείσουν τα σύνορα του δήμου, για να αποσυμφορηθεί η Μόρια. Έντονη αντίδραση της Λαϊκής Συσπείρωσης που απαιτεί άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου.

Ενώ ο δήμαρχος Μυτιλήνης και ο Περιφερειάρχης πήραν πραξικοπηματικά την πρωτοφανή απόφαση να κλείσουν τα σύνορα του δήμου Μυτιλήνης με το δήμο Δυτικής Λέσβου, για να διασφαλίσουν την αποσυμφόρηση της Μόριας (!), η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, απαίτησε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, του μοναδικού οργάνου που μπορεί να πάρει τέτοιες αποφάσεις, αφήνοντας σαφές και αιχμηρό υπονοούμενο για τον τρόπο λήψης αποφάσεων από τις τοπικές αρχές του νησιού.

Η δήλωσή της αναφέρει:

«Πληροφορούμαστε ότι από τους δημάρχους, τον περιφερειάρχη και τον κυβερνητικό βουλευτή του νησιού μας παίρνονται αποφάσεις και μπαίνουν σε ισχύ.

Απαιτούμε εδώ και σήμερα τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, του μόνου αρμόδιου να παίρνει αποφάσεις. Εκτός και αν έχουμε χούντα που το κατάργησε».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: