Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας από την προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης

Στην κατάμεση πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγ. Μαρίνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση, δίνοντας αγωνιστικό λάκτισμα ώστε κανένα λαϊκό σπίτι να μη μείνει χωρίς ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην περιφέρεια και τους δήμους, θα βγουν πιο δυνατά στις 26 Μάη. Αυτό φαίνεται από όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, συσκέψεις σε όλες τις γειτονιές που πραγματοποιήθηκαν στην Ηλιούπολη.

Στην κατάμεση πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγ. Μαρίνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση, δίνοντας αγωνιστικό λάκτισμα ώστε κανένα λαϊκό σπίτι να μη μείνει χωρίς ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Τη συγκέντρωση άνοιξαν οι συναγωνιστές μουσικοί Δημήτρης Ζήσης που είναι και υποψήφιος στο Δήμο, η Ιωάννα Σαμπαϊντά και ο Νικόλας Βλάχος.

Στη συνέχεια μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Τασία Τσατσούλη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου μεταξύ άλλων τόνισε: Με εμπιστοσύνη στο δίκιο μας και αισιοδοξία μπορούμε να δώσουμε τη μάχη. Να βγει πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, να βρεθεί πιο ψηλά, με νέες δυνάμεις και να τσακιστεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ, τόσες περισσότερες δυνάμεις θα έχει ο λαός για να παλέψει, με την πεποίθηση ότι τώρα πλέον υπάρχει συσσωρευμένη πείρα όλα αυτά τα χρόνια από την εναλλαγή στην κυβέρνηση όλων των αστικών κομμάτων, και τελευταία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της δήθεν “πρώτης φοράς αριστερά”.

Στο τέλος της συγκέντρωσης ανακοινωθήκαν οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Δήμο από την περιοχή της λαϊκής συνοικίας της Αγ. Μαρίνας.

Στη συγκέντρωση παραβρεθήκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρυσούλα Λαμπούδη και Θεοδώρα Καραγιαννίδου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: