Μεγάλο προβάδισμα Πελετίδη και ποσοστό κοντά στο 40% βλέπουν τα τοπικά ΜΜΕ

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Best, που είναι υπεράνω υποψίας για τυχόν πολιτική συμπάθεια προς τον Πελετίδη, οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων δείχνουν μεγάλο προβάδισμα του Πελετίδη, με ποσοστά που φτάνουν και υπερβαίνουν το 40%.

Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε κάποιες ασφαλείς εκτιμήσεις, με βάση τα αποτελέσματα, αλλά με το κλείσιμο της κάλπης απασφάλισαν κάποια τοπικά ΜΜΕ, δίνοντας στη δημοσιότητα αυτό που όλοι γνώριζαν και ο κόσμος το ‘χε τούμπανο, αλλά αυτοί “κρυφό καμάρι”, που έβγαινε μόνο στις μυστικές δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Best -που είναι υπεράνω υποψίας για τυχόν πολιτική συμπάθεια προς τον Πελετίδη- οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων εβδομάδων -που προορίζονταν για “εργαλεία” και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας- δείχνουν μεγάλο προβάδισμα του Πελετίδη, με ποσοστά που φτάνουν και υπερβαίνουν το 40%.

Μπορεί αυτό να μην είναι αρκετό για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του από την πρώτη Κυριακή, είναι όμως μια ένδειξη για το σαρωτικό πλειοψηφικό ρεύμα, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση και με διαφορά από τους αντιπάλους του. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί σε λίγες ώρες και στην πραγματική ζωή.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: