Μα γιατί δεν τους εξηγεί κάποιος πως ο Σοφιανός είναι… “ρατσιστής” και “σταλινοφασίστας”;

Η λογική πάει περίπατο και το νέο δόγμα είναι: Αν θες να πιστέψουμε πως δεν είσαι ελέφαντας, φέρε αποδείξεις…

Φαίνεται πως το έχει το όνομα κι έτσι ο Μεγαλοοικονόμου ζήλεψε τη δόξα της βουλευτού. Κι επειδή δεν είχε άλλο τρόπο να την ξεπεράσει, είπε να το ρίξει σε αντικομμουνισμό παλιάς κοπής. Κι όταν λέμε παλιάς, εννοούμε κι ως προς την ορολογία: “σταλινο-φασίστας” και να τον περιμένεις να σου πεταχτεί με καμιά φαλτσέτα στο δρόμο, για εκδίκηση…

Δε χωλαίνει όμως κάπου όλο αυτό το σκηνικό; Κάποιοι ρούφηξαν αμάσητα όσα έγραψε, όπως το ξεραμένο χώμα το νερό, χωρίς να μπουν στον κόπο να ελέγξουν όσα έγραψε, να σκεφτούν γιατί δεν αντέδρασε άμεσα κάποιος άλλος από τους παρευρισκόμενους -αφού υποτίθεται πως τα είπε σε μια δημόσια περίσταση, όχι σε ιδιωτική παρέα ή σε κομματική ομιλία, χωρίς αντίλογο. Δε θέλησαν καν να δουν ποιο μέσο και γιατί φιλοξένησε αυτή την “έγκυρη μαρτυρία”, τι σκοπιμότητες υπηρετεί γενικά ως “ανεξάρτητο κι αυτοδιαχειριζόμενο”. Ούτε να ψελλίσουν μια κουβέντα κριτικής προς τις ΜΚΟ, που παίζουν χοντρό παιχνίδι με πολλά λεφτά στις πλάτες των προσφύγων, για να αποκτήσουν κάποια επίφαση αντικειμενικότητας, και να μη φαίνονται τόσο εμπαθείς.

Γενικώς, η λογική πάει περίπατο και το νέο δόγμα είναι: αν θες να πιστέψουμε ότι δεν είσαι ελέφαντας, φέρε αποδείξεις. Αλλιώς ο Σοφιανός επιβεβαιώνει ότι θέλει εκκένωση καταλήψεων, ασφαλείς γειτονιές χωρίς μετανάστες και γενικώς είναι ένα σταλινικό τέρας, το οποίο ζει και υπάρχει στο μυαλό ενός 70χρονου μέλους του ΕΕΚ, και θα το ζήλευε -ως πλάσμα της φαντασίας- και η Ασφάλεια της δεκαετίας του 50′.

Επειδή λοιπόν κοντεύουν να πιστέψουν το ίδιο το ψέμα τους, όσο χοντροκομμένο κι αν είναι, κι είναι ικανοί να πιαστούν από την περούκα τους, όταν πνίγονται, τους καλούμε να δοκιμάσουν να μεταδώσουν τη βεβαιότητά τους στους μετανάστες της παρακάτω φωτογραφίας. Την εικόνα την πήραμε από το ρεπορτάζ του 902 για την προεκλογική συγκέντρωση του Ν. Σοφιανού στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα -που δεν είναι πολύ μακριά από τον Άγιο Παύλο- η οποία έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας κατά το παρελθόν, για τη ρατσιστική δράση των χρυσαυγιτών που αλωνίζουν στην περιοχή.

Παρακαλούμε τον κ. Μεγαλοοικονόμου να κάνει τον κόπο να τους επισκεφτεί, να πάει στη γειτονιά τους, να τους εξηγήσει πως έχουν πέσει θύματα πλάνης και πως στην πραγματικότητα ο Σοφιανός δεν πρεσβεύει τις θέσεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης για το προσφυγικό και τους μετανάστες, αλλά είναι ένας ρατσιστής. Φανταζόμαστε πως έχει όλα τα στοιχεία και τις αποδείξεις για να το κάνει.

Όσο για την ΕΦΣΥΝ, εφόσον αναζητά τέτοια μαργαριτάρια για να ταΐσει φρέσκο σανό το αναγνωστικό κοινό της -και πιστεύει πως μπορεί να το φάνε αμάσητο και να το αναπαράγουν- μπορεί να επεκτείνει τα ενδιαφέροντά της και να δανειστεί το εξίσου αήττητο συμπέρασμα των Ελληνικών Hoaxes -που ανέλαβαν μάλιστα ρόλο Δερβέναγα στο ελληνικό Facebook- για όσα είχε πει ο Σοφιανός για τα συμφέροντα και τις ΜΚΟ στο Σταθμό Λαρίσης…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

  • Ο/Η vassilis λέει:

    https://www.youtube.com/watch?v=bvGwHsXnZpU
    Εδώ βλέπουμε τις περιπέτειες της μικρής ΑΝΤΑΡΣΥας, που βγήκε βόλτα με το ροζ ποδηλατάκι της, που της χάρισε ο θείος Αλέξης.
    Όμως οι κακοί σταλινοφασίστες ΚΝΙτες, της κλείνουν το δρόμο κι έτσι, η μικρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ φωνάζει τους φίλους της από το ΕΕΚ, που είναι πιο τσαμπουκάδες, να την βοηθήσουν και να της ανοίξουν το δρόμο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: