Λιάνα Κανέλλη: “Το νομοσχέδιο-έκτρωμα θα «ξεραστεί» με μαθηματική ακρίβεια. Ραντεβού στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο”

«Θα ’πρεπε κάποιος να πει στον κύριο Χατζηδάκη ότι δεν μπορεί να τα εμφανίζουν όλα ως να είναι… οι άγιοι υπερασπιστές των εργαζομένων. Εμφανίστηκε ο ίδιος σα να είναι ένας από τους τρεις σωματοφύλακες των δικαιωμάτων των εργαζομένων και αυτό δεν είναι αληθές»

«Θα ’πρεπε κάποιος να πει στον κύριο Χατζηδάκη ότι δεν μπορεί να τα εμφανίζουν όλα ως να είναι… οι άγιοι υπερασπιστές των εργαζομένων. Εμφανίστηκε ο ίδιος σα να είναι ένας από τους τρεις σωματοφύλακες των δικαιωμάτων των εργαζομένων και αυτό δεν είναι αληθές» τόνισε, αναφερόμενη στον υπουργό Εργασίας και την κυβέρνηση, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον «ΣΚΑΪ» και στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι».

«Υπάρχει νοοτροπία ότι οι δούλοι του 21ου αιώνα μπορούν να επιστρατεύονται για το κοινό καλό. Επιστρατεύτηκαν οι κλίνες ΜΕΘ στην κρίση για το κοινό καλό; Όχι, γιατί ανήκουν στους ιδιώτες και στο μεγάλο κεφάλαιο» σημείωσε η βουλευτής αναφερόμενη στην άρνηση της κυβέρησης να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας στην πανδημία.

Σε ερώτηση για την άδεια πατρότητας, η Λιάνα Κανέλλη απάντησε ότι το νομοσχέδιο ήταν για τα σκουπίδια και πως η κυβέρνηση θα μπορούσε το θέμα να το φέρει εκτός του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αν πραγματικά ήθελε να ψηφιστεί από το ΚΚΕ.

«Είναι κουτό να αρνείται κάποιος την επιστήμη ή να την επικαλείται κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του» σημείωσε καλώντας τον κόσμο να εμβολιαστεί, επισημαίνοντας ωστόσο ότι γίνονται και μπίζνες διότι το φάρμακο δεν είναι δημόσιο αγαθό.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: