Λιάνα Κανέλλη: Στις τσέπες μας έχει έναν «ουκρανικό πόλεμο» μεγαλύτερο από αυτόν που συμβαίνει στην Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάω στοίχημα ότι κανένας δεν ξέρει τι περιουσιακό στοιχείο αποτελεί για τον τόπο η ΛΑΡΚΟ. Κάντε τον κόπο και διαβάστε την εισηγητική έκθεση της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για να μη κλείσει η ΛΑΡΚΟ»

Την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους του δημοσίου για το ανθυγιεινό επίδομα κατήγγειλε η Λιάνα Κανέλλη βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας χτες στην εκπομπή «Αταίριαστοι», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις.

Επισήμανε ότι η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα, ενώ είναι κοροϊδία να λέει πως θα δώσει αυξήσεις – ψίχουλα στον κατώτερο μισθό και την ίδια ώρα κόβει κλάδους από τα ΒΑΕ.

«Στις τσέπες μας έχει έναν «ουκρανικό πόλεμο» μεγαλύτερο από αυτόν που συμβαίνει στην Ουκρανία» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο κύμα ακρίβειας, που τσακίζει το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας και πλήττει τα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε ακόμα στο ρόλο του ΝΑΤΟ στις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει με κάθε μέσο τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

«Πάω στοίχημα ότι κανένας δεν ξέρει τι περιουσιακό στοιχείο αποτελεί για τον τόπο η ΛΑΡΚΟ. Κάντε τον κόπο και διαβάστε την εισηγητική έκθεση της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για να μη κλείσει η ΛΑΡΚΟ» τόνισε ανάμεσα σε άλλα αναφερόμενη στην κυβερνητική απόφαση για κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ με τις 1.200 απολύσεις και το ξεσπίτωμα των 300 οικογενειών καθώς και στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την επιχείρηση, που αποτελεί στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: