Λιάνα Κανέλλη: «Μου είναι αδύνατο να φανταστώ ως Μπότσαρη τον Ζελένσκι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Ζελένσκι ζήτησε να απαγορευτεί το ΚΚ Πορτογαλίας. Έχει αρχίσει και ζητάει ό,τι του καπνίσει, και του τα δίνουν όλα…Είναι μπαλαντέρ σε έναν πόλεμο που διακυβεύει αύριο το πρωί το μέλλον όλων μας…»

«Δεν θα έχουμε εύκολο καλοκαίρι, ένα δύσκολο καλοκαίρι είναι μπροστά μας», σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, αναφερόμενη στα Ελληνοτουρκικά μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» το πρωί της Πέμπτης 26 Μάη 2022.

Τόνισε ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ κάνουν «αέρα» στην προκλητικότητα της Άγκυρας και ανέφερε ότι ο Ερντογάν παίζει το παιχνίδι της μεγάλης Τουρκίας και είναι μπαλαντέρ στο μεγάλο παιχνίδι.

Για το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ υπογράμμισε ότι δεν το κρίνει από τα χειροκροτήματα, αλλά από τα αποτελέσματα. Σημείωσε, ακόμα, ότι της είναι αδύνατο να φανταστεί σαν Μπότσαρη τον Ζελένσκι που ζήτησε να απαγορευτεί το ΚΚ Πορτογαλίας.

Για την ακρίβεια σημείωσε ότι με τη βενζίνη στα 2,5 ευρώ το λίτρο είναι ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε ακόμα στο Youtube που «κατέβασε» το κανάλι της Σεμίνας Διγενή λόγω των συνεντεύξεων που υπήρχαν και χαριτολογώντας χαρακτήρισε «ήρωες» τους παρουσιαστές που την κάλεσαν για να εκπροσωπήσει το ΚΚΕ στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: