Λιάνα Κανέλλη: Μιλάει για απειλή πυρηνικού πολέμου η μοναδική χώρα που έριξε δύο ατομικές βόμβες… Έχουμε ξοδέψει τον άμπακο για να στηρίξουμε τους Αμερικανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλάει για απειλή πυρηνικού πολέμου η μοναδική χώρα που έριξε δύο ατομικές βόμβες… Έχουμε ξοδέψει τον άμπακο για να στηρίξουμε τους Αμερικανούς

Δεν έχουμε κανένα λόγο να συμμετέχουμε στον πόλεμο και στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στο «kontra» το βράδυ της Δευτέρας και σχολίασε ότι μιλούν για πυρηνικές απειλές οι ΗΠΑ που είναι η μοναδική χώρα που έριξε δύο ατομικές βόμβες.

Σημείωσε ότι το αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο είναι 8 φορές ακριβότερο και αναφερόμενη στην ακρίβεια τόνισε πως η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ περιλαμβάνει ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης. Σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι εγχώριες πηγές ενέργειας και να καταργηθούν η ρήτρα αναπροσαρμογής, το χρηματιστήριο ενέργειας και οι έμμεσοι φόροι.

Υπογράμμισε ακόμα πως ο εργαζόμενος δεν χρωστάει χάρη για να έχει δουλειά είναι δικαίωμά του και τόνισε ότι οι νέοι πρέπει να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους για να διεκδικήσουν θέση εργασίας με συλλογικές συμβάσεις εργασίας και δικαιώματα.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: