Λιάνα Κανέλλη: Έχετε την ατομική ευθύνη να υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού. Μ’ ένα συγγνώμη δεν καθαρίζετε…

Και σε αυτό το σύστημα που υπηρετούν, κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, οι πλουτοκράτες πάντα θα ανεβαίνουν ενώ ο λαός θα «γλιστράει» τσακισμένος στο χιόνι.

Με μία «συγγνώμη» είτε προέρχεται από τη ΝΔ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε από το ΠΑΣΟΚ, δεν καθαρίζονται οι ευθύνες για την κατάσταση που βίωσε και εξακολουθεί να ζει ο λαός από τον χιονιά και τα προβλήματα που προκάλεσε, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Όπως σημείωσε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ έστησαν μια «χολιγουντιανή μονομαχία», με προσχηματικό περιεχόμενο, καθώς και οι δύο, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, στηρίζουν το αστικό κράτος, είτε αυτό λέγεται επιτελικό είτε όχι, και ακολουθούν την ίδια στρατηγική στην οικονομία και την πολιτική.

Και σε αυτό το σύστημα που υπηρετούν, οι πλουτοκράτες πάντα θα ανεβαίνουν ενώ ο λαός θα «γλιστράει» τσακισμένος στο χιόνι.

Αναφέρθηκε ακόμα στην τραγική κατάσταση που επικρατεί ακόμα στην Αττική, 6 μέρες μετά τον χιονιά όπου 13 γραμμές λεωφορείων δεν λειτουργούν, ενώ πάνω από 30 υπολειτουργούν.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: