Λιάνα Κανέλλη: «20 χρόνια όλοι, πλην ΚΚΕ, έχουν κάνει την πάπια για τις ΜΚΟ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το θέμα των ΜΚΟ το ξεκίνησε πρώτο το ΚΚΕ, το 2001…Οι ΜΚΟ, ως φιλοσοφία, είναι υποκατάστατο της βρώμικης πολιτικής των κρατών. Πατάνε στη φυσική τάση των ανθρώπων να είναι αλληλέγγυοι. Τις χρηματοδοτεί απευθείας η ΕΕ για να της κάνουν τη βρώμικη δουλειά που δεν θέλει να κάνει η ίδια»

«Οι ΜΚΟ, ως φιλοσοφία, είναι υποκατάστατο της βρώμικης πολιτικής των κρατών. Πατάνε στη φυσική τάση των ανθρώπων να είναι αλληλέγγυοι. Τις χρηματοδοτεί απευθείας η Ευρωπαϊκή Ένωση για να της κάνουν τη βρώμικη δουλειά που δεν θέλει να κάνει η ίδια», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ απαντώντας στην… «παραίνεση» δημοσιογράφου να «βάλει πλάτη το ΚΚΕ» στην «τάξη» που «προσπαθεί να βάλει» η κυβέρνηση, είπε ότι «το θέμα των ΜΚΟ το ξεκίνησε πρώτο το ΚΚΕ το 2001» στη Βουλή, αποκαλύπτοντας το ρόλο τους, από πού χρηματοδοτούνται και το καθεστώς αδιαφάνειας, όταν «όλοι, πλην ΚΚΕ,  για 20 χρόνια κάνουν την πάπια» και σήμερα κάποιοι εμφανίζονται ως «εκκαθαριστές» των ΜΚΟ.

Η Λιάνα Κανέλλη πρόσθεσε ότι τα νησιά, στα οποία οι τοπικές κοινωνίες υποφέρουν και οι  φασίστες σήκωσαν κεφάλι, πρέπει να αδειάσουν και οι εγκλωβισμένοι να μεταφερθούν στην ενδοχώρα και να εφοδιαστούν με έγγραφα για να μεταβούν στις χώρες προορισμού τους, ζητώντας να τραβήξει η Ελλάδα τις υπογραφές της από τις συμφωνίες του Δουβλίνου και της ΕΕ με την Τουρκία για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την τοποθέτηση της βουλευτή του ΚΚΕ:

 

Δείτε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ – «Αυγή»: Άθλιο μοντάζ, ακόμα πιο άθλια επίθεση στο ΚΚΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: