Λέτε να μπερδεύτηκε πάλι; – Ο δήμαρχος Καλαμάτας συνεργάζεται με πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος μπορεί να μπερδεύει τις δύο μ-λ οργανώσεις μεταξύ τους, δεν έχει όμως πρόβλημα να συμμαχήσει με την παράταξη του πρώην χρυσαυγίτη βουλευτή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμάτας.

Πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος της Καλαμάτας μας είχε απασχολήσει για την γκάφα που έκανε, μπερδεύοντας τις δύο οργανώσεις του μ-λ χώρου. Σημειώναμε τότε πως το πρόβλημα δεν ήταν το λάθος που έκανε, αλλά η μανία του να καταδιώκει τις αφίσες ως μέσο έκφρασης και ο αντικομμουνισμός του -από τον οποίο πιθανότατα προέκυψε και η σύγχυση, αφού για τους δεξιούς, και οι Συριζαίοι κομμουνιστές είναι.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος -περί ου ο λόγος- μας δίνει πάτημα να ασχοληθούμε ξανά μαζί του, καθώς στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γνωστοποιήθηκε η συνεργασία της δημοτικής αρχής με την παράταξη του Δημήτρη Κουκούτση, του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας:

Μετά την ανεξαρτητοποίηση Κλάδη και τον ορισμό του Σαράντου Μαρινάκη σε θέση αντιδημάρχου, στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας έγινε γνωστή η συνεργασία της παράταξης του τέως βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή του Θανάση Βασιλόπουλου, ενώ έγιναν γνωστά τα πρόσωπα που τοποθετούνται στην ηγεσία των νομικών προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμαρχος κράτησε ο ίδιος την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, ενώ από τη δημοτική αρχή προτάθηκε ως μέλος στα Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ και Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δημήτρης Κουκούτσης, καθώς και για την προεδρία του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας – Μεσσήνης. Αναπληρωματικός ήταν ο Τάσος Νιάρχος από την “Λαϊκή Συσπείρωση”, που όμως παραιτήθηκε από τη θέση λόγω της διαφαινόμενης συνύπαρξης στη διοίκηση με τον Δημήτρη Κουκούτση.

Μπορείτε να συγκρίνετε τη στάση του συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης με αυτή του νέου δημάρχου, που δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τους φασίστες, προσφέροντάς τους ζεστές θέσεις και καταφύγιο. Η νεοναζιστική συμμορία μπορεί να βρίσκεται πια εκτός βουλής, αλλά τα φιντάνια της ψάχνουν άλλες θέσεις για να σώσουν το τομάρι τους και να συνεχίσουν να παίζουν το ρόλο τους: μαντρόσκυλα του συστήματος.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: