Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος: Ντεκόρ του στούντιο του Τραμπ ο Μητσοτάκης – Καμία σχέση με τα συμφέροντα του λαού οι στόχοι που έθεσε

Ο Λ. Νικολάου – Αλαβάνος ανέδειξε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν και έραψαν για τη συμφωνία για τις βάσεις και σήμερα «τσακώνονται» για το ποιος αναβάθμισε περισσότερο τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, και έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Θ. Πλεύρη που με ένα παιδαριώδες «επιχείρημα» επιχείρησε να προβοκάρει τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ για αυτή ακριβώς την ιδιότητα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα του λαού οι στόχοι που έθεσε ο πρωθυπουργός, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του  με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε καυστικά την εμφάνιση του Κ. Μητσοτάκη δίπλα στον Τραμπ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο της συνάντησης, με τη φράση «σα να είναι το ντεκόρ του στούντιο του Τραμπ», αναφερόμενος στον μονόλογο του Αμερικανού προέδρου που ζήτησε μεγαλύτερη εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή και τη βαθύτερη συνδρομή της Ελλάδας στις πιθανές επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν.

Ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος υπογράμμισε ότι η χώρα μας δεν πρέπει να εμπλακεί βαθύτερα σε πολεμικούς σχεδιασμούς και σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και τόνισε πως πρέπει να ανατραπεί η ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις. Στην τοποθέτησή του ανέδειξε ότι ΜΔ και ΣΥΡΙΖΑ εναλλάξ έκοψαν και έραψαν γι’ αυτή τη συμφωνία και σήμερα διαγκωνίζονται για το ποιος αναβάθμισε περισσότερο τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ενώ έδωσε πληρωμένη απάντηση στον βουλευτή της ΝΔ Θ. Πλεύρη που χρησιμοποιώντας το γνωστό παιδαριώδες «επιχείρημα»  επιχείρησε να προβοκάρει τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ για αυτή ακριβώς την ιδιότητα του.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: