Λεβέντικη απάντηση σε Γκλέτσο και Γεωργούλη – Ο Κώστας Σόμμερ υποψήφιος για την Ευρωβουλή

Ο Κώστας Σόμμερ, μετά τη μεγάλη διεθνή καριέρα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το Στρασβούργο και το Ευρωκοινοβούλιο, σε ρόλο αποσμητικού για το σύστημα.

Μπορεί οι εκλογές της Τοπικής Διοίκησης κι οι Ευρωεκλογές να είναι μια ατελείωτη πασαρέλα, που θυμίζει διασταύρωση reality και talent show, η αλήθεια όμως είναι πως από αλλού το περιμέναμε (Γεωργούλης) και από αλλού μας ήρθε τελικά.

Ο Κώστας Σόμμερ, μετά τη μεγάλη διεθνή καριέρα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα, είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το Στρασβούργο και το Ευρωκοινοβούλιο. Και βρήκε ένα ψηφοδέλτιο κι έναν ηγέτη αντάξιό του, σφραγίζοντας τη συνεργασία του με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, σε ρόλο αποσμητικού για το αστικό πολιτικό σύστημα.

Κι αν η ΕΚ είχε πάντα ως κόμμα μια τάση προς το τσίρκο, είναι η πρώτη φορά που θα γνωρίζουμε κάποιον υποψήφιό της πριν εκλεγεί -αν γίνει αυτό δηλαδή- και δε θα τον μαθαίνουμε εκ των υστέρων.

Σε κάθε περίπτωση, το μοναστήρι-κόμμα να είναι καλά, και πάντα θα βρίσκονται υποψηφιότητες που παραπέμπουν σε παρατράγουδα, όσο κι αν χάνονται κάποια μεγάλα αστέρια στην πορεία, όπως η Μεγαλοοικονόμου, που ερωτεύτηκε τον αριστερό Τσίπρα.

Ποτέ δεν είναι αργά για να πολιτευτεί ο Σόμμερ, να μπει στη βουλή ο Λεβέντης, να ερωτευτεί η Μεγαλο-οικονόμου, και να αρχίσουν κάποιοι να νοσταλγούν τις εποχές του Ανατολάκη και του Βαΐτση στα έδρανα…

Υγ: Μετά το Σόμμερ έκλεισε και η μεταγραφή του Γιώργου Ρωμανιά. Η μάχη για το Στρασβούργο θα είναι σκληρή, αλλά ωραία…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: