ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ: «Σφυροδρέπανα και γαρύφαλλα ενόχλησαν την αισθητική κάποιων»

«Προτείνουμε την ημέρα άφιξης της Προέδρου πλάι στην επιτροπή υποδοχής να συσταθεί και άλλη μία από συμβούλους της Δημοτικής –κοινοτικής πλειοψηφίας που θα μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στο “περιεστώτα λαό”…»

Προς τη δημοτική αρχή Κύτελη στρέφει τα βέλη της η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ, εξαιτίας των παρεμβάσεων στις οποίες προχώρησε στην είσοδο του χωριού, σβήνοντας τα συνθήματα του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενόψει της άφιξης της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις 14-15 Αυγούστου.

«Προφανώς τα μεγάλα κόκκινα γράμματα και κάτι σφυροδρέπανα και γαρύφαλλα ενοχλούν την αισθητική κάποιων», σημειώνεται στην ανακοίνωση, υπενθυμίζοντας πως «πριν από αρκετά χρόνια, όταν επισκέφτηκε το χωριό μας ο οικουμενικός Πατριάρχης και επειδή περιλάμβανε το πρόγραμμα του ανάβαση στην κορφή του Ολύμπου, μέσα σε λίγες μέρες έναν ξεχαρβαλωμένο δρόμο γεμάτο λακκούβες που οδηγούσε στη κορυφή, η τότε περιφερειακή αρχή τον έστρωσε άσφαλτο».

Η ΚΟΒ Αγιάσου του ΚΚΕ αναφέρει ακόμη: «Σήμερα η Δημοτική – κοινοτική αρχή εκτέλεσε πάλι ένα μεγάλο έργο. Έσβησε Συνθήματα. Τι κ αν οι δρόμοι του χωριού είναι γεμάτοι λακκούβες, ενώ οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε αθλία κατάσταση, το πολυδύναμο κέντρο υγείας υποστελεχωμένο λειτουργεί σαν αγροτικό ιατρείο; Τι κ αν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με την ύδρευση και αποχέτευση, μισογκρεμισμένα σπίτια ένα σωρό που θα πέσουν στο πρώτο σεισμό προκαλώντας ατυχήματα και πολλά άλλα προβλήματα; Το μεγάλο έργο έγινε. Με τα άλλα θα ασχοληθούν “εν καιρώ” άσε που μπορεί να μας έλθει πάλι κάποιος “μεγάλος” οπότε να ‘χουν έργα να κάνουν.

ΥΓ : Προτείνουμε την ημέρα άφιξης της Προέδρου πλάι στην επιτροπή υποδοχής να συσταθεί και άλλη μία από συμβούλους της Δημοτικής –κοινοτικής πλειοψηφίας που θα μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στο “περιεστώτα λαό” ή εναλλακτικά θα καίει κουμουνιστικά βιβλία και σύμβολα.»

ΣΤΟΝΗΣΙ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: