Καταγγελία-ανέκδοτο του ΣΥΡΙΖΑ για “τραμπούκικη επίθεση” από μέλη του ΚΚΕ…

Το γαρ πολύ της θλίψεως και η αλλεργία στους κομμουνιστές και τον Πελετίδη φέρνει ωραία πολιτικά ανέκδοτα από τους Συριζαίους στην Πάτρα.

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννάει ωραία πολιτικά ανέκδοτα. Μπορεί οι Συριζαίοι να έχουν αλλεργία στον Πελετίδη και τους κομμουνιστές, βγάζοντας σπυράκια με τη δημοφιλία του και με το έργο που έχει προσφέρει, αλλά δεν το βάζουν κάτω και γίνονται κάθε φορά περισσότερο καταγέλαστοι, λες και προσπαθούν να κλειδώσουν την επανεκλογή του.

Το τελευταίο τους κατόρθωμα ήταν η κωμική καταγγελία μιας “τραμπούκικης επίθεσης από μέλη του ΚΚΕ” εναντίον του Συριζαίου υποψήφιου δημάρχου Γ. Ρώρου. Κι ενώ θα περίμενε κανείς να δει τραυματίες και τεκμήρια, ο πομπώδης τίτλος αποδομήθηκε στην πορεία, για να γίνει τελικά “φραστική επίθεση” από “εγκάθετους της δημοτικής αρχής” μες στο κείμενο, γενικά κι αόριστα.

Για να φτάσουν τελικά σε αυτό πους ένοιαζε εξ αρχής: ότι ο Πελετίδης παραβιάζει πολιτικά πρωτόκολλα και την “αριστερή ηθική”, επειδή δεν πήγε ως πρωθυπουργική γλάστρα να χειροκροτήσει τον Τσίπρα στο αναπτυξιακό συνέδριο και χάλασε την “αριστερή λεζάντα” της κυβέρνησης.

Σημειώνουμε πως η εκδήλωση στην οποία γιούχαρε ο κόσμος τον κυβερνητικό υποψήφιο αφορούσε απαγχονισθέντες αντιστασιακούς από τα ναζιστικά στρατεύματα. Οι Συριζαίοι άρχισαν το παραλήρημα περί “καπηλείας” κια “αποκλειστικότητας των αγώνων”, φτάνοντας με νοητικές ακροβασίες στο σημείο να μειώσουν τον όγκο της προεκλογικής συγκέντρωσης των κομμουνιστών μεσοβδόμαδα. Όσα δε φτάνει η αλεπού…

Δυστυχώς δε μας είπαν όμως αν θεωρούν πχ τους συγκεκριμένους αντιστασιακούς υποκινούμενους από δυνάμεις του σιδηρού παραπετάσματος -που συγκροτούνταν τότε- κι αν ήθελαν να κλείσουν και την Ελλάδα πίσω του. Ας τους δώσουμε όμως λίγο ακόμα χρόνο, να ξεδιπλώσουν όλη τη λάσπη τους, τις επόμενες μέρες, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές. Έχουν μπροστά τους πεδίο δόξης λαμπρό και για την αναθεώρηση της ιστορίας, και πολύ καλούς συμβούλους, όπως το Μαραντζίδη, που τον πήραν μεταγραφή από το στρατόπεδο των φιλελέδων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: