Καλή επιτυχία στον εαυτό του εύχεται ο υποψήφιος δήμαρχος του Σύριζα στην Πάτρα

Η τέχνη της επικοινωνίας εκτοξεύεται στη στρατόσφαιρα από τον κυβερνητικό υποψήφιο Γιώργο Ρώρο.

Στην πολιτική η αυτοπεποίθηση παίζει σίγουρα ρόλο, πολλώ δε μάλλον στα αστικά κόμματα, όπου το φαίνεσθαι και η επικοινωνιακή διαχείριση ιεραρχείται πολύ υψηλότερα από την ουσία.

Ο υποψήφιος της παράταξης του Σύριζα, Γιώργος Ρώρος, προχώρησε αυτή την αρχή ένα βήμα παραπάνω, κι αποφάσισε να παινέψει το σπίτι του, για να μην πέσει η κάλπη να τον πλακώσει. Έτσι λοιπόν, μπαίνοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα, σε δημόσια ανάρτησή του ωστόσο, μπορεί κανείς να απολαύσει τον επίδοξο κυβερνητικό δήμαρχο Γιώργο Ρώρο να εύχεται καλή επιτυχία στο … Γιώργο Ρώρο και το συνδυασμό του. Λιτά και απέρριτα, γιατί άμα έχεις τον αέρα του νικητή δε χρειάζονται περσότερα:

Συνεντεύξεις από τον εαυτό τους έχουμε δει κι από άλλους στο παρελθόν, like και fav σε προσωπικές αναρτήσεις επίσης, εδώ όμως πλέον μιλάμε για άλλο επίπεδο, το οποίο αστοί ανθυποψήφιοι του σίγουρα θα ζηλεύουν, με πρώτο και καλύτερο το Νίκο Νικολόπουλο, που δε θέλει να παραδώσει έτσι εύκολα τα σκήπτρα της φαιδρότητας σε κανέναν.

Αν πάντως υπάρχει κάποιος που θα όφειλε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον εκλεκτό του Σύριζα, είναι φυσικά ο επίμονος ποδηλάτης Τζέφρι Πάιατ, που να θυμίσουμε ότι, παρά τον αγώνα που έδωσε υπέρ του ο Ρώρος, ευχαρίστησε προσωπικά μέσω τουίτερ μόνο τον πασόκο τέως αντιπεφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο, κάτι που ίσως λειτούργησε ως καταλύτης στον απογοητευμένο υποψήφιο της κυβέρνησης, που χρειαζόταν μια τονωτική ένεση στο εγώ του, έστω και με ίδια πρωτοβουλία.

Μένει τώρα μόνο, στην απίθανη περίπτωση που περάσει στο β’ γύρο, να κάνει και ανάρτηση συγχαρητηρίων στον ίδιο. Δεν του αξίζει μήπως;

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: