Κ. Πελετίδης: “Μας ζητάνε να χωρίσουμε τα παιδιά στο βρεφοκομείο σε δικά μας και ξένα. Υπάρχει παιδί ξένο;”

Οι φασίστες της ΧΑ έσερναν το ’17 τον Πελετίδη στα δικαστήρια, ενώ του ζητούσαν να διαχωρίσει τα παιδιά των νηπιαγωγείων σε “δικά μας” και “ξένα”. Πού διαφέρει άραγε η δική τους σκατοψυχιά από όσα κάνει ο χαφιές της ΝΔ, σε ρόλο “σοβαρής Χρυσής Αυγής”;

Πριν από κάποια χρόνια, η νεοναζιστική συμμορία της ΧΑ έσερνε τον Πελετίδη στα δικαστήρια, γιατί δεν είχε διευκολύνει την “πολιτική” της δράση και αρνήθηκε να της παραχωρήσει δημόσιο χώρο για εκδήλωση. Σα να μην έφτανε αυτό, αρνήθηκε μάλιστα να δώσει στοιχεία για τα παιδιά που έχουν γραφτεί στις δημοτικές δομές (βρεφοκομεία) και να διευκρινίσει την εθνικότητά τους, όπως ζητούσαν οι νεοναζί.

Η υπόθεση οδηγήθηκε το 2017 στο δικαστήριο, όπου η δημοτική αρχή δικαιώθηκε πανηγυρικά, έχοντας μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα την ομόφωνη στήριξη του δημοτικού συμβουλίου και από τις άλλες παρατάξεις, που δεν τόλμησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους.

Στο δικαστήριο, ο Πελετίδης είπε μεταξύ άλλων πως η μήνυση κατά της δημοτικής αρχής υπογράφεται από τον Μιχαλολιάκο που ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Φύσσα και την υπόδικη ομάδα του -ακόμα δεν είχε βγει η καταδικαστική απόφαση. Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στο αίτημα των νεοναζί για τα στοιχεία των παιδιών, με την χαρακτηριστική φράση.

Με ερώτησή τους μας ζητάνε να χωρίσουμε τα παιδιά στο βρεφοκομείο σε δικά μας και ξένα. Υπάρχει παιδί ξένο;

Όσο για το ενδιαφέρον της νεοναζιστικής συμμορίας για τους Έλληνες και τα παιδιά τους, πιστοποιείται από τις χυδαίες κραυγές τους προς τη Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο:

-Πού είναι το παιδί σου τώρα;…

Σήμερα η Χρυσή Αυγή έχει επιστρέψει στο περιθώριο και τα στελέχη της βρίσκονται στη φυλακή. Ο φασισμός όμως προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι με άλλα, πιο “σοβαρά” προσωπεία. Άραγε πού διαφέρει ο μισανθρωπισμός του επίσημου χαφιέ της ΝΔ, που επιμένει να χωρίζει τα παιδιά σε “δικά μας” και “ξένα” (θεωρώντας απειλή τα δεύτερα), από όσα έλεγε και έκανε λίγα χρόνια πριν η φασιστική συμμορία;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: