Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – Απάντηση στους δολοφόνους των λαών (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Υπολόγισαν λάθος όμως αν νομίζουν πως έτσι θα φοβίσουν το μαζικό κίνημα. Οι διαδηλωτές της μεγαλειώδους πορείας έφτασαν στην αμερικανική πρεσβεία και έβαλαν φωτιά στο σύμβολο του ιμπεριαλισμού.

Σε επίδειξη δύναμης προχώρησαν οι δυνάμεις καταστολής όταν η πορεία ενάντια στην επέκταση κι ενίσχυση των ΝΑΤΟικών βάσεων στη χώρα μας, έφτασε στο άγαλμα του Τρούμαν και οι διαδηλωτές πέταξαν συμβολικά μπογιές στο άγαλμα. Αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αναίτια χρήση χημικών, κλομπς και κροτίδων κρότου λάμψης κατά των διαδηλωτών, για να σώσουν το άψυχο άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν που ευθύνεται για το έγκλημα των δύο ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, αλλά και για τις εμπρηστικές βόμβες Ναπάλμ στα ελληνικά βουνά εναντίον των μαχητών του ΔΣΕ.

Πρόκειται για εντελώς προκλητική και εν ψυχρώ αντίδραση, που ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα της αστυνομοκρατίας, με προφανή στόχο να διαλύσουν την πορεία. Όμως υπολόγισαν  λάθος  αν νομίζουν πως έτσι θα φοβίσουν το μαζικό κίνημα. Οι διαδηλωτές έφτασαν στην αμερικανική πρεσβεία και έβαλαν φωτιά στο σύμβολο του ιμπεριαλισμού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Δείτε ακόμα:

Ελάτε τώρα να βγάλετε selfie – Η αφιέρωση του ΠΑΜΕ σε Πομπέο και Πάιατ

Χρήση χημικών μπροστά στο άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν – Προφανής στόχος να διαλύσουν την πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ως πότε οι λίγοι θα ταλαιπωρούν τους πολλούς; – Αστυνομοκρατία και κλειστοί δρόμοι σε όλη την Αθήνα

Τα ΜΑΤ βρίσκουν το δάσκαλό τους από το “Karate Kid” του ΠΑΜΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

3 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: