Η συνδικαλιστική μαφία στο ρόλο του χαφιέ από το “Η κόρη μου η σοσιαλίστρια”

Επειδή είναι μεγάλο το διάστημα μέχρι τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους μπορεί να τους ξαναστεναχωρήσει, να τους συμβουλέψουμε επίσης, να είναι πιο προσεκτικοί όταν πηγαίνουν σε πολιτικές εκδηλώσεις με το μπλοκάκι και το στυλό για να καταγράφουν τους εργαζόμενους, σαν να πρωταγωνιστούν στην κωμωδία η «κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ ανέλαβε το δικό της βρώμικο ρόλο στην προεκλογική επίθεση ενάντια στη δημοτική αρχή του Χαϊδαρίου. Από τη μια δεν αναγνωρίζει στους συμβασιούχους να εγγράφονται στο σωματείο, από την άλλη καμώνονται πως τους έπιασε ο πόνος για τα εργατικά συμφέροντα και την τύχη των συμβασιούχων. Έτσι άρχισε τη λασπολογία ενάντια στη δημοτική αρχή, αγνοώντας ότι είναι από τις λίγες που από θέση αρχής στήριξε τους συμβασιούχους και δεν άσκησε έφεση στη δικαστική τους δικαίωση. Ενώ παράλληλα παίζει το ρόλο του χαφιέ με το μπλοκάκι που σημειώνει ονόματα σε πολιτικές εκδηλώσεις, όπως στην κλασική σκηνή από τη Μαραθώνια πορεία στην ταινία “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Τα υπόλοιπα στο κείμενο της ανακοίνωσης που ακολουθεί.

Στο κόλπο της βρώμικης προεκλογικής επίθεσης στη Δημοτική Αρχή και η Συνδικαλιστική μαφία.

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση που η παράταξη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» (συνδικαλιστική έκφραση του ΠΑΣΟΚ) αποτελώντας τη μειοψηφία στο σωματείο εργαζομένων, στην προεκλογική αναμπουμπούλα, βρήκε ευκαιρία να λασπολογήσει εναντίον της Δημοτικής Αρχής, βρίσκοντας φιλόξενο χώρο προβολής σε τοπικά ΜΜΕ που στηρίζουν συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο και έχουν κάνει την μη «αντικειμενική» δημοσιογραφία, επιστήμη.

Η συνδικαλιστική μαφία αφού σέρνει το σωματείο στα δικαστήρια γιατί έφαγε στραπάτσο στις εκλογές από τους εργαζόμενους του Δήμου, αφού δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα στους συμβασιούχους να εγγράφονται στο σωματείο, σαν γνήσιοι εργατοπατέρες μπροστά στις εκλογές, θυμήθηκαν τάχα να μας κάνουν μαθήματα συνδικαλισμού, καθώς τους έπιασε ο πόνος δήθεν για τα εργατικά συμφέροντα.

Η Δημοτική Αρχή του Χαϊδαρίου είναι από τις λίγες που πήραν απόφαση στήριξης των εργαζόμενων και καταβολής του επιδόματος των 176 ευρώ, ενώ ήδη έχει καταβληθεί και η τέταρτη δόση όπως είχε συμφωνηθεί με τους εργαζόμενους. Αλήθεια τι ανησυχεί τη συνδικαλιστική μαφία; Υπάρχει συμφωνητικό με τους εργαζόμενους για την καταβολή της 5ης δόσης εντός του 2019 και το γνωρίζουν καλά.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα καταβληθεί στους εργαζόμενους και το πόσο που αντιστοιχεί στις αγωγές για το 13ο και 14ο μισθό, που είχαν περικοπεί από την αντεργατική επέλαση στα δικαιώματα των εργαζομένων, που εξαπέλυσαν οι κυβερνήσεις όλων των παραλλαγών τα τελευταία χρόνια, στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης, τις οποίες στήριξε η Συνδικαλιστική «Ανατροπή».

Η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήταν συνεπέστατη σε κάθε εργασιακό θέμα που προέκυψε στη θητεία της. Μήπως η όλη ανησυχία τους προκύπτει από το ότι αν δεν επανεκλεγεί αυτή η Δημοτική Αρχή, μπορεί να έχουν περιπέτειες και μάλιστα από τον υποψήφιο Δήμαρχο που υποστηρίζουν ανοιχτά;

Η Συνδικαλιστική «Ανατροπή» βέβαια δεν έχει βγάλει τσιμουδιά όλα αυτά τα χρόνια για τις ευθύνες των κυβερνήσεων που πετσόκοψαν τα επιδόματα και άλλα εργασιακά δικαιώματα στους εργαζόμενους των ΟΤΑ. Μάλιστα ξιφουλκεί εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Χαϊδαρίου, που είναι από τις ελάχιστες που από θέση αρχής, δεν άσκησε έφεση στην δικαστική απόφαση δικαίωσης των εργαζομένων, με κίνδυνο μάλιστα καταλογισμού από τις εποπτεύουσες αρχές, τη στιγμή που οι πολιτικοί συνοδοιπόροι των εργατοπατέρων της Συνδικαλιστικής «Ανατροπής» «σφύριζαν κλέφτικα» και επικαλούνται φτηνές δικαιολογίες, για να αποφύγουν να ψηφίσουν τις σχετικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να μην αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι.

Για να τελειώνουμε με τη φάρσα των εργατοπατέρων της «συνδικαλιστικής ανατροπής» και στο Δήμο μας, να τους συμβουλέψουμε να συνεχίσουν να συμπορεύονται με τους τοπικούς επιχειρηματίες και να εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα, γιατί το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία.

Υ.Γ. Επειδή είναι μεγάλο το διάστημα μέχρι τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους μπορεί να τους ξαναστεναχωρήσει, να τους συμβουλέψουμε επίσης, να είναι πιο προσεκτικοί όταν πηγαίνουν σε πολιτικές εκδηλώσεις με το μπλοκάκι και το στυλό για να καταγράφουν τους εργαζόμενους, σαν να πρωταγωνιστούν στην κωμωδία η «κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας και ο λαός του Χαϊδαρίου γνωρίζουν πολύ καλά τη στάση μας στο πλευρό όσων αγωνίζονται για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, τη στάση μας στο πλευρό των εργατικών αγώνων και τους έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: