Η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί να κάνει κόκκινη την Πάρο

Η Λαϊκή Συσπείρωση πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο δήμο της Πάρου, διεκδικώντας στα ίσια τη διοίκηση από το νυν δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο και την παράταξη “Επιμένουμε στην Πράξη”.

Όσοι είχαν διαβάσει το σχετικό σημείωμα της “Κατιούσα” ήταν υποψιασμένοι. Η Λαϊκή Συσπείρωση πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο δήμο της Πάρου, διεκδικώντας στα ίσια τη διοίκηση από το νυν δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο και την παράταξη “Επιμένουμε στην Πράξη”.

Σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση, στα 18 από τα 27 εκλογικά τμήματα του νησιού, η Λαϊκή Συσπείρωση συγκέντρωνε το 51,21% με μικρή διαφορά μερικών δεκάδων ψήφων από τον άλλο συνδυασμό, σε μια μάχη που κρίνεται στο νήμα.

Η επίσημη καταμέτρηση αργεί να ενσωματώσει τα νεότερα αποτελέσματα και κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανατροπή του σκηνικού κι επανεκλογή του νυν δημάρχου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι εντυπωσιακό και μάλλον πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού, δείχνοντας πως υπάρχει έδαφος για αλλαγή του συσχετισμού.

Περιμένουμε την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, για να έχουμε συνολική εικόνα για το πού θα γείρει η πλάστιγγα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: