Γίνε πρόεδρος… – Νέο, ψεκασμένο δεξιό από-κομμα, με αρχηγό τον Τράγκα!

Ο δεξιός τηλεαστέρας δοκιμάζει τις δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο, με οπλαρχηγός τον Χριστιανοδημοκράτη Νίκο Νικολόπουλο, σε μια κίνηση που έρχεται να μην ταράξει τα νερά του αστικού πολιτικού βάλτου στη χώρα.

Την ίδια μέρα που η “Κίνηση Κοινωνικού Φιλελευθερισμού εΜείς” (ουάου), με τα ορφανά του Ποταμιού που δεν εξέβαλαν στη ΝΔ, έκανε την εμφάνισή της, σχολιάζοντας όσα έγιναν στην Ικαρία, ένα ακόμα νέο σχήμα έρχεται να μην ταράξει τα νερά του πολιτικού βάλτου στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το νέο ψεκασμένο κόμμα “Ελεύθεροι Δημοκράτες”, για το οποίο έχει γνωστοποιηθεί μόνο ο επικεφαλής του Γ. Τράγκας και ο υπαρχηγός του, ο Νίκος Νικολόπουλος -ο περιβόητος Νι-Νί- από την Πάτρα. Τα υπόλοιπα μέλη-στελέχη αναζητούνται και καλούνται να στείλουν όνομα και αριθμό ταυτότητας, για την εγγραφή τους.

Όσο για το πολιτικό στίγμα του νέου οργανισμού, ο Τράγκας είπε πως “δεν υπάρχει τίποτα δεξιότερα της ΝΔ του Μητσοτάκη και οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι -θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει πού τοποθετεί πχ τη συμμορία της χρυσής αυγής, που βρήκε φιλόξενη υποδοχή στις δικές τους εκπομπές.

Ενώ ο Νι-Νί έγραψε ένα προσωπικό Μανιφέστο για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των λοιμωξιολόγων (…), για να σπάσει ο γύψος που μας έβαλαν και να ζήσουμε με ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, που είναι τα τέσσερα αστέρια του κόμματος -σ.σ.: λείπει άλλο ένα, για να φτάσουν τον Μπέπε Γκρίλο.

Σα να μην πέρασε μια μέρα από τις ένδοξες αντιμνημονιακές εποχές, διαβάζουμε στο κείμενο του Νικολόπουλου για τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη που απειλεί την Ελλάδα με ακρωτηριασμό και την ορθοδοξία μας, για να φτάσουμε στο επικολυρικό φινάλε που έχει άρωμα 1821, με την κόψη του σπαθιού και τους “μπαρουτοκαπνισμένους” οπλαρχηγούς.

Γνωρίζεις από την κόψη του σπαθιού την τρομερή το Γιώργο Τράγκα κι εμένα.
Σε διαβεβαιώ ότι όλοι ΜΑΖΙ, με ΠΙΣΤΗ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ, εμείς οι «ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ»
μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Κανένας μόνος!

Από το μπαρουτοκαπνισμένος στο ψεκασμένος, δυο αιώνες και ένα κομματίδιο δρόμος…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: