Γιάννης Γκιόκας: Είμαστε περήφανοι που τα έδρανα του ΚΚΕ ήταν άδεια στο αίσχος που έγινε στην Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το ΚΚ Ουκρανίας είναι εκτός νόμου από το 2014-15, άλλα 11 κόμματα αυτή τη στιγμή είναι παράνομα στην Ουκρανία. Και μιλάνε για δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο; Σοβαρά μιλάμε;…Η στάση του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε στο 100%»

«Η στάση του ΚΚΕ επιβεβαιώθηκε στο 100%», τόνισε ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, με αφορμή την παρουσία των ναζί του Τάγματος Αζόφ στην Βουλή.

«Νιώθουμε περήφανοι που τα έδρανα του ΚΚΕ ήταν άδεια στο αίσχος που έγινε στη Βουλή», είπε, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Κόντρα».

Υπογράμμισε ότι το αίσχος αυτό, ήταν το αποτέλεσμα της επιλογής που έκανε η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, να ταυτίσουν την αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό με την στήριξη στο πρόσωπο του Ζελένσκι, που εκπροσωπεί την αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, η οποία ευθύνεται -όπως και η Ρωσία με την βάρβαρη και καταδικαστέα εισβολής της- για το δράμα του ουκρανικού λαού.

Σημείωσε ότι ήταν πολιτική επιλογή των άλλων κομμάτων να υποδεχτούν, να παρευρεθούν και να χειροκροτήσουν τον Β. Ζελένσκι και τους Αζόφ, υπογραμμίζοντας ότι οι εικόνες των χειροκροτημάτων, έχουν καταγραφεί και για αυτή την πολιτική στάση θα κριθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Τόνισε ότι το χθεσινό σκηνικό στην βουλή, ήταν στημένο, προκειμένου να δοθούν διαπιστευτήρια σε όλο το αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο, με το οποίο στοιχίζεται η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, και πρόσθεσε πως «όταν στοιχίζεσαι σε αυτό το στρατόπεδο ληστών, των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, και εξοπλισμό θα στείλεις και βάσεις θα φτιάξεις και τα παιδιά του ΝΑΤΟ, όπως οι Αζόφ, θα χειροκροτείς στην Βουλή».

Δείτε το βίντεο:

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: