«Γαλάζιες πατρίδες»… – Μπέρδεψε τα σύνορα της πατρίδας του με αυτά της ΝΑΤΟικής του πατρίδας αντιδήμαρχος του Δήμου Περιστερίου

Γιώργος Σιδέρης – Λαϊκή Συσπείρωση: Απαιτούμε από τη διοίκηση Παχατουρίδη να πάρει θέση για τις άθλιες αναρτήσεις του αντιδημάρχου της, αλλιώς θα επισφραγίσει ότι τέτοιες απόψεις είναι τμήμα της πολιτικής του κόμματος της ΝΔ που τη στηρίζει ανοιχτά

«Η ανάρτηση του αντιδημάρχου του Δήμου Περιστερίου Γιώργου Μπεκιάρη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που απεικονίζει το σύνολο της Τουρκίας ως ελληνικό έδαφος και συμπληρώνεται με τον τίτλο ότι “Αυτή είναι η πατρίδα μας… Τουλάχιστον” είναι κατάπτυστη και ακραία εθνικιστική άποψη. Σε μια περίοδο όξυνσης των σχέσεων μεταξύ των αστικών τάξεων της Ελλάδας και της Τουρκίας τέτοιου είδους αναρτήσεις τροφοδοτούν τον εθνικισμό και από τις δύο πλευρές. Είναι η άλλη όψη των ανιστόρητων εθνικιστικών δηλώσεων του εθνικιστή Μπαχτσελί που απεικονίζει τα μισά νησιά του Αιγαίου ως τουρκικά.

Οι λαοί των δύο χωρών δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, αλλά αντίθετα έχουν συμφέρον να διεκδικήσουν να ζούνε ειρηνικά και να παλεύουν για το δικό τους μέλλον, κόντρα στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που οδηγούν στον πόλεμο. Μάλλον ο αντιδήμαρχος Περιστερίου έπειτα και από την πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη μπέρδεψε τα σύνορα της πατρίδας του με αυτά της ΝΑΤΟικής του πατρίδας.

Απαιτούμε από τη διοίκηση Παχατουρίδη να πάρει θέση για τις άθλιες αναρτήσεις του αντιδημάρχου της, αλλιώς θα επισφραγίσει ότι τέτοιες απόψεις είναι τμήμα της πολιτικής του κόμματος της ΝΔ που τη στηρίζει ανοιχτά».

Γιώργος Σιδέρης, 

μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,

δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιστερίου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: