«Ευαισθησία» δύο ταχυτήτων: Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα σβήνει αντιφασιστικά συνθήματα που καλούν σε καταδίκη των Ναζί! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ: “Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει δείξει την ίδια “ευαισθησία” στα εμετικά φασιστικά συνθήματα που, κατά καιρούς, βρώμιζαν με το ναζιστικό τους δηλητήριο την πόλη μας… Αυτά τα έσβηναν και τα σβήνουν τα ταξικά σωματεία και οι μαζικοί φορείς.”

Για κατρακύλα της δημοτικής αρχής του ΣΥΡΙΖΑ που αποδεικνύει πως «το βαρέλι δεν έχει πάτο» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ. Και αυτό καθώς συνεργεία του δήμου, μόλις τρεις ημέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, έσπευσε να σβήσει σύνθημα με περιεχόμενο «ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή». Πόσο μάλιστα όταν άφηνε απείραχτα τα εμετικά φασιστικά συνθήματα των ναζί και τα οποία έσβηναν τα ταξικά σωματεία και οι μαζικοί φορείς.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η ΚΟΒ σημειώνει πως «ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα, κ. Λαγουδάκης και η δημοτική αρχή πρέπει να απολογηθούν στον λαό του Περάματος για την προκλητική εντολή που έδωσαν να σβηστούν τα συνθήματα που καλούν σε καταδίκη των ναζί». Παράλληλα, καλεί «κάθε προοδευτικό άνθρωπο, όλο τον λαό να δώσει απάντηση στην απαράδεκτη ενέργεια ξεπλύματος των ναζί από τη δημοτική αρχή, με την μαζική και αποφασιστική του παρουσία την Τετάρτη 10 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στον Σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων, στην συγκέντρωση που καλούν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς ανήμερα της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κατρακύλα της δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα απέδειξε πως το βαρέλι δεν έχει πάτο…

Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή.

Στις 5 Οκτώβρη, τρεις μόλις μέρες πριν την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης για τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγήη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα έσβησε “εν ριπή οφθαλμού” συνθήματα σε τοίχους με περιεχόμενο “Ο λαός απαιτεί, οι Ναζί στη φυλακή”! Δηλαδή συνθήματα που εκφράζουν το πάνδημο αίτημα του λαού, να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες.

Βέβαια, η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει δείξει την ίδια “ευαισθησία” στα εμετικά φασιστικά συνθήματα που, κατά καιρούς, βρώμιζαν με το ναζιστικό τους δηλητήριο την πόλη μας… Αυτά τα έσβηναν και τα σβήνουν τα ταξικά σωματεία και οι μαζικοί φορείς.

Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα που αποδείχτηκε με “γρήγορα” αντανακλαστικά στο σβήσιμο των αντιφασιστικών συνθημάτων, δεν έχει επιδείξει τα ίδια “αντανακλαστικά” για την αποκομιδή των απορριμμάτων στην δομή προσφύγων στο Σχιστό που έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, ή για την επίλυση άλλων προβλημάτων που αφορούν την υγεία και τη ζωή του λαού του Περάματος.

Και όλα αυτά εδώ, στο Πέραμα, που ξέρει από πρώτο χέρι την εγκληματική δράση των φασιστών.

Εδώ, στο Πέραμα:

  • που οργανώθηκε και εκτελέστηκε η δολοφονική επίθεση σε κομμουνιστές, μέλη του ΠΑΜΕ.
  • που έγινε η επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες από τους μαχαιροβγάλτες ναζί.
  • που οι ναζί έχουν στήσει το δουλεμπορικό τους, προανήγγειλαν τις δολοφονικές τους επιθέσεις ενάντια σε όποιον σηκώνει κεφάλι απέναντι στα αφεντικά και απαιτεί το δίκιο του και δια στόματος των γνωστών φασιστών Λαγού, Παναγιώταρου και Κυριτσόπουλου δήλωναν έτοιμοι να ρίξουν τα μεροκάματα των εργατών, δίνοντας όρκους πίστης στους εφοπλιστές πως εγγυώνται το τσάκισμα του ΠΑΜΕ που όλα αυτά τα χρόνια δίνει σκληρές μάχες για τα δικαιώματα των εργατών.
  • που οι εργαζόμενοι και ο λαός του Περάματος τους αντιμετώπισαν αμέτρητες φορές που πήγαν να αναπτύξουν την φασιστική εγκληματική τους δράση, όπως στην υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία μας κ.α.

Για όλα τα παραπάνω, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα, κ. Λαγουδάκης και η δημοτική αρχή πρέπει να απολογηθούν στον λαό του Περάματος για την προκλητική εντολή που έδωσαν να σβηστούν τα συνθήματα που καλούν σε καταδίκη των Ναζί.

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Περάματος του ΚΚΕ καλεί κάθε προοδευτικό άνθρωπο, όλο τον λαό να δώσει απάντηση στην απαράδεκτη ενέργεια ξεπλύματος των ναζί από τη δημοτική αρχή, με την μαζική και αποφασιστική του παρουσία την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στον Σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων, στην συγκέντρωση που καλούν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς ανήμερα της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή». 

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: