Εσύ πόσα σκουπίδια είδες σήμερα;

Καμπουράκης, Αυτιάς και Όρθια Ελλάδα. Ένας άτυπος διαγωνισμός γελοιότητας ήταν χτες σε εξέλιξη στον αέρα, με τους τηλεθεατές να καλούνται να διαλέξουν την κορυφαία στιγμή, ανάμεσα σε τρεις δυνατές υποψηφιότητες.

Πόσα σκουπίδια μπορεί να χωρέσει μια τηλεοπτική μέρα;

Ένας άτυπος διαγωνισμός γελοιότητας ήταν χτες σε εξέλιξη στον αέρα, με τους τηλεθεατές να καλούνται να διαλέξουν την κορυφαία στιγμή, ανάμεσα σε τρεις δυνατές υποψηφιότητες.

1η στιγμή: η τηλεοπτική διάσπαση της “Όρθιας Ελλάδας”

Πριν καλά-καλά υπάρξει η Όρθια Ελλάδα, ένα υβρίδιο συμφώνου πολιτικής συμβίωσης μεταξύ Ρωμανιά και Μητρόπουλου, διαλύεται στα εξ ων συνετέθη (δηλαδή το Ρωμανιά και το Μητρόπουλο), με τη συνέχεια να δίνεται στην εκπομπή του Γ. Αυτιά.

Ο οικοδεσπότης τους έλεγε να τα βρούνε, γιατί είναι φίλοι. Ο Ρωμανιάς έλεγε πως το θέμα δεν είναι ποιος θα πάει στην Ευρωβουλή, αλλά ότι δεν ενημερώθηκε για το υπόλοιπο ευρωψηφοδέλτιο. Και ο Μητρόπουλος έλεγε πως μπήκε υποψήφιος για να δώσει ώθηση στο ψηφοδέλτιο, που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πως θα είναι η έκπληξη των εκλογών.

Το πιθανότερο είναι πως κανείς τους δεν έλεγε αλήθεια και λογικά ο Ρωμανιάς μεταπηδά σε κάποιο άλλο ψηφοδέλτιο όπου θα έχει κάποιες πιθανότητες εκλογής, ακριβώς γιατί βλέπει κάποιες μετρήσεις. Κι έτσι τώρα μένει να διαλέξει ανάμεσα στους μνηστήρες που διατείνεται ότι έχει.

2η στιγμή: οι 500 χιλιάδες ψήφοι του Αυτιά

Μπορεί ο Ρωμανιάς να είναι στις εκλογές, αλλά ο τηλεοπτικός του οικοδεσπότης δε θα δώσει το “παρών”, γιατί κάποιοι ήθελαν την μπάλα χαμηλά και τρόμαξαν από τις μετρήσεις και τις 500 χιλιάδες ψήφους που θα συγκέντρωνε από όλη την Ελλάδα.

Αν τώρα δε σας βγαίνουν οι αριθμοί, γιατί ο Γλέζος πχ στις ευρωεκλογές του 14′ είχε περάσει μόλις τους 400 χιλιάδες ψήφους με το ΣΥΡΙΖΑ (εκτός αν μιλάμε για εθνικές εκλογές, όπου είναι αντικειμενικά απλησίαστο σε οποιαδήποτε περιφέρεια το συγκεκριμένο νούμερο) και δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις που να να μετράνε τις προσωπικές ψήφους των ευρωβουλευτών… μην αφήσετε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες να χαλάσουν μια όμορφη ιστορία.

3η στιγμή: τα μαύρα γυαλιά του Καμπουράκη

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: είναι πιο τραγική αυτή καθαυτή η απόπειρα “χιούμορ”; Ή μήπως η προσπάθεια που έγινε μετά να σωθεί και να το μαζέψουν;

Παρεμπιπτόντως, και για αυτόν έχει ακουστεί πως μπορεί να τον δούμε υποψήφιο σε κάποιες από τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Δε βλέπουμε την ώρα για τις προεκλογικές του εμφανίσεις…

-Ποια στιγμή διαλέγετε εσείς; Και πότε θα πάτε στην επιλογή off;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: